MINSKO POLJE: Kristijan i Kristina opleli po Dalili i Dejanu, dok je Jovana bila na ivici suza! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

16.12.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova emisija ,,Minsko polje" od ovog četvrtka sa Jovanom Ljubisavljević pomera sve granice! Dok su njeni gosti Kristijan Golubović i Kristina Spalević, oštro osuđivali postupke aktuelnih zadrugara!

MINSKO POLJE: Kristijan i Kristina opleli po Dalili i Dejanu, dok je Jovana bila na ivici suza! (VIDEO)

Foto: Petar Divac/ST

Nova epizoda emisije "Minsko polje", ali od ove nedelje sa Jovanom Ljubisavljević definitivno pomera sve granice. 

Jovanini prvi gosti bili su bivši zadrugar Kristijan Golubović i bivša zadrugarka Kristina Spalević

Kristijan i Kristina nisu se libili da komentarišu aktuelne zadrugare, niti su štedeli reči kada je su u pitanju Dejan Dragojević: 

Foto: ST/Petar Divac

Kristijan, Kristina i Jovana u emisiji "Minsko polje"

Da mu se rođena žena pred očima j***, sa čovekom kloji je klasičan imbecil - opleo je Kristijan po Dejan, dok je Kristina dala prognozu da se ova sezona neće dobro završiti: 

Meni ovde deluje da će pasti krv, i to muška - rekla je Kristina. 

Foto: ST/Petar Divac

Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević

Ono što je posebno interesantno je što je režija uspela voditeljku Jovanu Ljubisavljević da dovede na ivicu suza, razlog ćete saznati baš u emisiji. 

Novu epizodu emisije "Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević" možete pogledati u videu na početku teksta, a ako još niste zapratite naš Jutjub kanal REPUBLIKA gde vas svakodnevno očekuje raznovrsni video sadržaj! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ana

16.12.2021 22:05

Bravo Jovana, ti si zaista posebna devojka. Lepa, skromna, pametna i puna topline. Sa lakoćom si vodila ovu emisiju iako si prvi put u ulozi voditelja a dovela si nam pred kamere i zanimljive sagovornike koji imaju šta da ispričaju. Drago dete, ti si ponos svojih roditelha, brata, baka i deka,a vidi se da si i ponos Stefanove porodice. A Stefan, njegova si najveća ljubav i uz to njegova podrška, njegov prijatelj i oslonac. Iz svakog njegovog osmeha i reči upućenih tebi vidljivo je da si ti njegova snaga i vera u zajedničku budućnost a isto tako i on tvoja. Nadam se i želim ti još mnogo zanimljivih i uspešnih emisija u kojima ćemo te gledati.

Odgovori 14 27
Jovana

17.12.2021 10:53

Bravo Jovana divna si..Odlicno si vodila emisiju puno srece u daljem radu.

Odgovori 2 25