NAREDNA GODINA BIĆE PUNA PREOKRETA I PROMENA! Za većinu će biti ključan 12. jun! PARADA ŠEST PLANETA MNOGE ĆE VRATITI NA POČETAK!

Autor:

Lifestyle

17.12.2021

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godina koja dolazi i raspored planeta na nebu, kako poznavaoci astrologije tvrde, donosi velike i značajne preokrete i promene.

NAREDNA GODINA BIĆE PUNA PREOKRETA I PROMENA! Za većinu će biti ključan 12. jun! PARADA ŠEST PLANETA MNOGE ĆE VRATITI NA POČETAK!

Foto: Ilustracija: Republika.rs, Pixabay

Astrološki događaj koji će se zbiti 12. juna obeležiće godinu koja je pred nama. Tog dana na nebu će biti parada šest planeta: Marsa, Venere, Saturna, Meseca, Neptuna i Jupitera koje donose brojne tirbulencije i promene, ali i to da će mnogi biti izazvani da se vrate na početak u drugoj polovini godine i nauče lekcije koje su preskočil, ali i završe neke nedovršene odnose i poslove.

Taj period zahtevaće odlučnost, ali i preuzimanje odgovornosti za ono što činimo. Donosi mogućnost za nove uspehe kako na poslovnom tako i na ličnom planu.

Otvara priliku da ostvarite sve ono što vam je do tog trenutka izgledalo nemoguće i da se primeti ono što do tada nije bilo uočeno.

Ovu 2022. obeležiće Saturn koji će biti pozicioniran u Vodoliji cele godine i koji će nas sve motivisati da svet napravimo boljim mestom za život. Saturn je inače suvladar Vodolije, jer je njen vladar progresivni i revolucionarni Uran koji je ove 2022. smešten u znaku Bika.

Saturn donosi da svet posmatramo iz logičkog ugla, pa će nas to motivisati da se povezujemo sa sebi sličnima i menjamo svoje i tuđe živote.

Uran u znaku konzervativnog i stabilnog Bika donekle usporava tempo, ali s obzirom da je novac glavna oblast stručnosti Bika, možete očekivati da ćete bolje savladati lekciju upravljanja finansijama.

Planeta sreće, filozofskog učenja i velikog blagostanja - Jupiter 2022. godinu provodi u Ovnu i uči nas prevaziđemo sva ograničenja koja nam se nađu na putu u drugoj polovini godine.

Period u kome bi se trebalo primiriti je početak godine dok još Jupiter bude u Ribama od januara do početka maja. Tokom ovog tranzita imamo šanse da više radimo na ljubavnom i društvenom polju nego na karijeri.

Najznačajniji aspekti u 2022. godini biće:

Republika

Foto: pixabay.com

U 2022. biće dva pomračenja Meseca

 

- Sekstil Jupitera i Urana 17. novembra, a ovaj tranzit često označava povoljne šane ili iznenadnu sreću tako da u ovom periodu može doći do iznenadnih pokreta na mnogim životnim poljima.

- Konjukcija Jupitera i Neptuna 12. marta donosi porast kreativne energije i širenje vidika.

Jupiter sekstil Pluton je period koji na poslovnom planu nagoveštava mogućnosti za učvršćenje poslovnih pozicija ili za napredovanje, dok što se tiče ljubavi, može dati snažne indicije za ozbiljno planiranje zajedništva i za zasnivanje porodice.

- Pored ovih aspekata u 2022. čaka nas i pomračenje Meseca 16. maja, pomračenje Sunca 25. novembra i novo pomračenje Meseca 8. novembra, piše Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading