LJUBA PANTOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O MILJANI: Ona je AGRESIVNA, spremna je i SEBI da NAUDI!

Autor:

Zadruga

08.12.2021

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Pantović je za Republika.rs oštro osudila ponašanje Miljane Kulić.

LJUBA PANTOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O MILJANI: Ona je AGRESIVNA, spremna je i SEBI da NAUDI!

Foto: ST/Petar Divac

Ljuba Pantović nije imala reči hvale za Miljanu Kulić, nakon što je po hitnom postupku diskvalifikovana iz Zadruge, nakon što je bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli, "otvorila" glavu štiklom.

 

 

Kik bokserka smatra da su Miljanu do tačke pucanja doveli pakost i ljubomora, ali i da Kulićeva više nema kontrolu nad svojim postupcima.

Republika

Foto: Republika.rs

Miljana Kulić nakon diskvalifikacije

 

- Miljanu su ljubomora i pakost naveli da napadne Zolu. Mislim da je za nju definitivno previše učešća u rijalitiju. Još od ranije je ona ispoljavala agresivnost i to je uzelo ozbiljnog maha. Mislim da je imala nameru da ga povredi ali je smišljala kako i na koji način. Već je u nekoj od prošlih sezona napala Zolu dok je spavao i to je po meni najbednije sto neko može da uradi. Nek je srećna što je nije strefio pesnicom odmah! Nema ni osećaja a ni kontrole šta radi! Mogla je čoveku da izbije oko onom štiklom. Vreme je da se posveti lečenju i da zaboravi na rijaliti - kaže izrevoltirana Ljuba, i dodaje da joj nije jasno zašto joj je pružena prilika da se vrati u Zadrugu, nakon svih napada koje je imala.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola

 

- Ovo je njoj ne znam koji put da ljudima nanosi ozbiljne povrede a i dalje joj je pružana prilika da se vrati u Zadrugu. Bilo je samo pitanje dana kad će opet napasti nekoga. Po meni je to nedopustivo ponašanje! Mislim da je Miljana zrela za ozbiljno lečenje i izlečenje pošto se kod nje definitivno mešaju psihoza i želja za pravljenjem show-a. Obzirom da je znam jako dugo, po do sad prikazanom, spremna je da naudi i sebi i bilo kome drugom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
kraki

08.12.2021 18:57

Ljuba strucnjak za sve i svasta