DUŠO PRODANA, LUPAĆEŠ NA KAPIJU! Žestoko svađa Dalile i Cara, Dragojevićka nije mogla da se SMIRI, a onda ju je on OVAKO SPUSTIO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

25.11.2021

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Tokom današnje emisije "Pitanja gledealaca" došlo je do sukoba Filipa Care i Dalile Dragojević.

DUŠO PRODANA, LUPAĆEŠ NA KAPIJU! Žestoko svađa Dalile i Cara, Dragojevićka nije mogla da se SMIRI, a onda ju je on OVAKO SPUSTIO! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car imali su prilike da odgovaraju na pitanja gledalaca, pri čemu je došlo do velike svađe.

- Jedina imaš petlju da Caru kažeš u lice šta misliš, a i Mensuru. Odakle ti toliko hrabrosti? - glasilo je pitanje.

- Ne bojim se posledica, spremna sam da se borim do kraja i tek ću da se borim. Malo sam posmatrala situaciju i sumirala utiske. Za mene ovakvi muškarci, ovo što rade, neću da dozvolim da prođu nezapaženo. Pričaju sebi u bradu, kupuju mir jer se boje lošij komentara - rekla je Dalila.

- Zašto je Dejan bio pi*etina kad je bio totalna kontra od mene? - pitao je Car.

- Više on spominje Dejana nego ja - dobacila je Dalila.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

 

- Više sam ga i u vezi spominjao nego ti - rekao je Filip.

- Zato što si mu se uhvatio žene! Isti su, smeškaju se jedan drugom. Zaj*bao je čak i mene u jednom momentu - nastavila je Sejranićeva.

- Čovek je bio u stanju da se pomiri sa Janjušem i opet bi mu ovo napravio. Eto koliko pričamo o dobročinstvu pitbula. Da ja Janjuš hteo, on binjemu pružio ruku. Išao je ispred rehaba kad je tmao sedeo kod Mikija - provocirala je Dalila.

- Da li se sad kaješ što ni Mensura nisi slušala da ti Car nije uopšte trebao u životu - glasilo je pitanje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car

 

- Ja znam da je on meni govorio da ne treba da radim te stvari, da grešim, ali ja nemam šta da se kajem, nemam nazad. Kad bih činila korake unazad, bilo bi poniženje za druge, još veće za mene. Sad ne treba da idem kao skitnica po rijalitiju i da tražim oproste. Jesam, potcenjivala sam, zato što sam smatrala da je to ljubav koja će da opstane - rekla je Dalila.

- Ima mnogo ljudi koji su mi rekli da mi to ne treba ni sa njom ni sa Dejanom, pa ih ja nisam slušao - ubacio se Car.

- Ja znam da ću ja ovo pregurati, da li ove što su gore od mene pa se smeju, pa osećajte u sebi onu ženstvesnost - nastavila je Dalila.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

 

- Meni se moglo desiti svašta, ali mi se neće ništa dešavati - rekao je Car.

- Tebi će tek da se dešava, tek ćeš ti da lupaš na kapiju. Pusti ti lemura, sam ćeš da lupaš na kapiju...Žena koja sedi u duksu kojeg sam ja kupila svom bivšem mužu, ne može da me voli. Ovde ti dolazi sve za kutiju cigara, dušo prodana - rekla je Dalila.

- Ona se prekjuče svađa sa Dejanom, šta ja treba da uradim, ćutim, šta ću - rekao je Car.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (1)

Loading
Srbijanka

26.11.2021 14:21

Draga Dalila sto se nerviras za hvali se Bogu sto te spasio od dve budale Dejan placidete a ovaj Filip kako da ga na zovem veliki Triper bolje nek mu produkcija posalje test za sidu fuj gadan muskarac😬 I ona Maja gadna fuj samo fuj