PREŽIVLJAVA GOLGOTU ZBOG CAREVE PREVARE: Dalila zajecala od ranog jutra, ne priznaje činjenicu da je Filip sa Majom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

25.11.2021

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila već danima proživljava pravu golgotu, te je ubrzo počela da upada u pravi očaj i depresiju, a jutros nije mogla da zaustavi suze.

PREŽIVLJAVA GOLGOTU ZBOG CAREVE PREVARE: Dalila zajecala od ranog jutra, ne priznaje činjenicu da je Filip sa Majom! (VIDEO)

Foto: printscreen

Filip Car prevario Dalilu Dragojević!

Dalila je teško podnela saznanje da je Filip Car zbog kog je ostavila muža, sada u vezi sa Majom Marinković. Naime, Filip je još prvo veče u izolaciji prevario Dalilu, preko čega ona sada ne može da pređe.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Maja Marinković

Dalila upala u tešku depresiju!

Ona već danima proživljava pravu golgotu, te je ubrzo počela da upada u pravi očaj i depresiju, sličnu onom koju je preživljavao Dejan. Dalila Dragojević otkako se probudila imala je emotivni slom, a i dalje ne može da se smiri. Nju je pokušavala da uteši Anđela Đuričić koja ju je grlila i ljubila, dok je bivša žena Dejana Dragojevića lila suze.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Maja se ne odvajaju

 

 

 

Najpoznatiju rijaliti preljubnicu je pogodio i tekst pesme koju je čula s obzirom da je i sama prevarena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zana

25.11.2021 12:06

Ona glumata. Koja dramaturgija ? Lazne suze. Nije plakala sto je ucinila da joj se brak od 5 godina raspadne, a place zbog veze koja nije bila ni mesec dana. Ona ne moze da prihvati cinjenicu da ju je pobedila mladja, lepsa...pa, posto je OSTAVLJENA, place jer ne moze vise da bude ohola, drska, bezobrazna... Dosta nam je njenog laznog patetisanja ! Svo to lazno patetisanje je zbog njene namere da bude bolje plasirana , i , da sa sebe spere ljagu koju je preljubom SAMA SEBI NALEPILA TU NALEPNICU.