EMINA MUJIĆ RASKRINKALA DRAGOJEVIĆE! Dalilina majka otkrila ŠOKANTNU ISTINU Dejanovog sukoba sa porodicom: BILJANA JE PRED TOBOM SPAVALA SA DRUGIM ČOVEKOM!

Autor:

Zadruga

20.11.2021

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Dalile Dragojević se oglasila i otkrila jedan od razloga zbog kojih je Dejan Dragojević napustio porodični dom i prekinuo kontakt sa majkom i bratom.

EMINA MUJIĆ RASKRINKALA DRAGOJEVIĆE! Dalilina majka otkrila ŠOKANTNU ISTINU Dejanovog sukoba sa porodicom: BILJANA JE PRED TOBOM SPAVALA SA DRUGIM ČOVEKOM!

Foto: facebook.com/Emina Mujić

Nakon što su Dalila Dragojević i Dejan Dragojević potpisali papire za razvod braka, prvo su se oglasili članovi Dejanove porodice, koji nisu krili radost i sreću zbog konačnog kraha braka protiv kog su bili do samog početka, a onda se oglasila i Dalilina majka, Emina Mujić koja je prvo bila na strani sada već bivšeg zeta Dejana Dragojevića, a sada se ipak okrenula ćerki, te iznela šokantne detalje o porodici Dragojević.

Republika

Foto: Printskrin/fejsbuk

Emina Mujić bila na strani Dejana Dragojevića

Naime, čitavoj javnosti je poznato da je Dejan napustio svoju porodicu, te nije želeo nikakav kontakt sa njima, a kako Emina Mujić tvrdi, razlog svega toga jeste to što je njegova majka navodno varala njegovog oca.

- Dejane ako je Dalila ukaljala prezime Dragojević, ne zaboravi da si plakao i pričao kako je tvoja mama Biljana takođe ukaljala prezime Dragojević i pored vas troje dece izbacila na ulicu tvog tatu Gorana sa dva kofera, a u krevet gde je tvoj tata spavao sa tvojom mamom ušao znamo već ko i zbog kog si ti i napustio tu kuću jer nisi mogao da gledaš sve to, a sve druge priče su manje bitne! Ti si kuću napustio ogorčen na svoju majku koja je pred tobom, tvojim bratom i tvojm sestrom spavala sa dotičnim gospodinom koji je treća kuća od tvoje majke! Žalosno, ali istinito. Ukaljala majka tvoje prezime Dragojević, a sad kad je Dalila to uradila sve vam nešto čudno. Svaka istina boli, a ovo je samo jedan deo iz života slavnih Dragojevića! Dejane "sorry" ali ti mene poznaješ i znaš da ne ćutim nikome na nepravdu, a ovo je nepravda prema Dalili! Zato ti je i teško da oprostiš Bilji, a ne zbog Dalile... Čisto da se zna jedan od razloga - rekla je Emina Mujić za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Zana

20.11.2021 17:26

I , to ispali zena da bi opravdala kcerkinu preljubu . Samo, razlika izmedju gdje Biljane i njene kcerke je sto je Biljana ( ako je to uopste uradila ) uradila u svojoj kuci , a njena kcerka je to uradila JAVNO, pred kamerama, a AKT NJENE PRELJUBE SU VIDELI MILIONI GLEDALACA! Drugo, a zasto se ti zeno razvede ? Ma, " zaklela se zemlja raju da se sve tajne odaju "! Ha, ha, ha.

Odgovori 28 3
vuuule

20.11.2021 18:06

kakva majka i pomajka, takva i ćerka. od mujića ... to i to, ali ljubavnik je zna se ko? osnovna mržnja dejana ili muje ili kako beše, prema porodici je ispiran mozak od strane mujića, prvo dalile pa redom ostalih. jer biljana nije dala da joj se ukmete mujići na spratu, jer bi prilikom razvoda dalila dobila taj deo njihove kuće. pored toga bio je i plan jurenja davida, a dejan je tu kolateralna šteta.

Odgovori 26 1
Ivana

20.11.2021 18:34

I Emina Mujić je varala muža pa je Dalilin otac otera iz kuće.

Odgovori 29 2
Aaauuuuu

20.11.2021 20:03

Oglasi se poštena žena,zivotati ispricaj nešto za sebe.

Odgovori 23 2