FILIP RELJIĆ OŠTRO O DEVOJKAMA MATEJE MATIJEVIĆA! Niko ne želi NAMĆORA pored sebe, Tara neka DRŽI JEZIK ZA ZUBIMA!

Autor:

Zadruga

12.11.2021

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar Filip Reljić progovorio je o odnosima koje ima njegov prijatelj Mateja Matijević sa devojkama, a ono što je rekao o njima neće im se svideti.

Republika

Foto: E-Stock, instagram

Filip Reljić o Mateji Matijeviću i devojkama

Mateja Matijević privlači veliku pažnju javnosti, ali i devojaka u petoj sezoni rijalitija ''Zadruga'', te ne čudi što važi za jednog od najvećih zavodnika u Beloj kući. Naime, Mateja je po ubrzo po ulasku u rijaliti uplovio u vezu sa Anđelom Đuričić, ali ta ljubav nije potrajala, potom je u Belu kuću ušla njegova devojka iz treće sezone Tara Simov, sa kojom nije bio u najboljim odnosima, a sada se zbližio sa atraktivnom Sanjom Grujić, za koju Tara Simov kaže da nije Matejin tip i da ih ne vidi zajedno.

Republika

Foto: republika.rs, TV Pink

Sanja Grujić zaljubljena u Mateju Matijevića

Matejin dobar prijatelj i zet, Filip Reljić, oglasio se za Pink.rs i prokomentarisao ovogodišnje Matejine izbore.

- Mateja je ušao kao slobodan momak i može da radi šta hoće. Sanja je lepa devojka, nije ružna, a iz kakve kuće dolazi, to ćemo tek videti. U svakom slučaju, on je tamo da se zabavi, uradi nešto pametno za sebe, a s obzirom da je slobodan, zašto se ne bi muvao sa devojkama? - rekao je Filip, pa dodao da nije iznenađen krahom ljubavi Mateje i Anđele:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mateja Matijević bio sa Anđelom Đuričić

- Nije ni čudno što mu se smučila Anđela, konstantno joj nešto fali, konstantno ima neki komentar, baca rovce, nikada joj ništa nije dobro. A realno, nikakvu priču ona nema, osim Mateje, pa mora da se uhvati za nešto. Niko ne želi da ima namćora pored sebe, to je činjenica - objasnio je Reljić, koji tvrdi da Tara Simov i dalje voli Matijevića:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Tara Simov voli Mateju Matijevića

- Iskreno, tu više ni sam ne znam šta da mislim. Jer vidim da su se pomirili i izgladili odnose, nakon svega što je ona pričala. Iako je svašta govorila o njemu, ja iskreno mislim da ona njega i dalje voli. Razumem da joj nije prijatno da ga gleda sa drugim devojkama, ali neka bude pametnija i sledeći put neka malo drži jezik za zubima, možda će imati više sreće u ljubavi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading