TARA SIMOV GRCA U SUZAMA ZBOG MATEJE MATIJEVIĆA! Išla sam kod PSIHIJATRA, boliš i NE PROLAZIŠ! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.11.2021

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je zadrugarima pušten ljubavi klip Tare Simov i Mateje Matijevića, Tara je grcala u suzama, te priznala da se lečila od te ljubavi.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Tara Simov u suzama

Sinoć je tokom emisije ''Gledanje snimaka'' pušten ljubavni video klip bivšeg para Tare Simov i Mateje Matijevića i dok je Matijević ravnodušno gledao u snimak, Tara je lila suze.

- Reći ću iskreno, ja sve ovo krijem. Sve pokušam, probam, imala sam dve veze, ali mi se uvek sve vrati. Možda sam ja bolesna. Nema šta da se krije, ali sam krila jer nije normalno. Nema tu šta da se komentariše, rekao mi je da sam bezobrazna, ali sam rekla da ga volim, je*iga. Uvek se vodim iskrenošću, mi smo završili pre godinu i po dana, ne mogu da imam lažnu nadu. Ne mogu sada posle toliko vremena da se nadam, ali mi je svakako treško. On je izuzetan prema meni, to što ja očekujem da me brani to već nije prirodno. To što bih ja uradila ne znači da bi i on. Ne vidim razlog da prekinemo prekinemo komunikaciju - rekla je Tara, a Marko Đedović je dodao:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Tara Simov gleda ljubavni klip nje i Mateje Matijevića

- Mislim da treba, jer ćeš pući jednog dana i polupaćeš sve.

- Dečku je normalno da spava sa drugom devojkom ispred mene, o čemu mi pričamo, jasno je da mu je svejedno - nastavila je Simova, a Lepi Mića ju je napao zašto onda plače ako sve to zna.

- Išla sam i kod psihijatra, pitala sam da li je to normalno. Objašnjeno mi je zašto je sve to tako. Ja sam njega idealizovala, jasno mi je to, sama sa sobom vodim borbu i proći će. Saživela sam se sa time da me boliš i ne prolaziš. Nekad mi je krivo što ne mogu da sakrijem sve da ne bih i ovo malo odnosa sa njima gubila zbog toga. Ni jedna devojka ne treba da se oseća ugriženom zbog mene, neću nikoga da makljam ili tučem - nastavila je Tara.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Mateja Matijević sluša uplakanu Taru Simov

- Iskreno, klip je prelep. Malo mi je glupo i da se mešam u taj odnos. Vidi se da ga voli da pati na neki način, ta ljubav joj je ostala neostvarena. Da su možda probali vezu napolju, možda bi se uverila da li valja taj odnos ili ne, ovako joj je teško. Možda se ona ovako zaljubi ali joj u srcu ostaje on. Možda je i najbolje da se drži po strani, zbog same sebe da bi joj bilo lakše - dodala je Anđela.

- Imali smo specifičan odnos, ima tu dosta materijala, takav nam je odnos bio. Ja sam bio totalno nekako besan. Kasnije sam se opustio i porazgovarao sa njom, direktno sam rekao da nema vraćanja na stare emocije - rekao je Mateja.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Mateja Matijević o odnosu sa Tarom Simov

- Svesna sam da nikada nećemo biti zajedno, shvatila sam ja to odavno. Samo da se izborim sa tim, ali to je moj problem. Da bude u odnosu sa mnom kao i sa nekom drugom devojkom ovde, ne bih mislila da mi daje lažnu nadu, nemam taj trip da ćemo se pomiriti. To je sigurno - nastavila je Tara.

- Kad je rekla to za Sanju i mene, rekao sam da je bezobrazna. Ne želim da dozvolim da mi se kaže bilo šta i da mi se remeti. Nisam rekao da prekidamo komunikaciju, samo da ne postoje takvi komentari - dodao je Matijević.

- Tara nije iskrena kada kaže ovo da će biti mirna, samo je pitanje kad će da poludi. Još je teši i Dejan Dragojević, možete misliti na šta će to da ispadne. Zato i plače sada. Da se razumemo, moram priznati, meni je Mateja još napolju rekao da on te priče nema ništa. Da je nešto trebalo da se desi već bi se desilo - govorio je Marko Đedović.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Stefan Karić o odnosu Tare Simov i Mateje Matijevića

- Ma i da su krenule da mu se vraćaju emocije, nikada se ne bi upustio u to zbog mojih klipova, priče o narkoticima, svemu što sam u radila u prethodnoj sezoni. Milion i jedan razlog postoji da potisne emocije - nastavila je Simova.

- Ja njih ne vidim zajedno. Možda se pomalo vraćaju emocije jer je ovde, ali to je normalno. Nije isto kad ga samo spominjš i kad je on ovde. Ne želi da se vraća u taj odnos, to je definitivno - rekao je Karić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
milomir.dv

12.11.2021 07:58

Probisvetovi vladaju zemljom

Zana

12.11.2021 08:33

Glumi. Iz jedne Zadruge je odmah utrcala u drugu Zadrugu Da je isla kod psihijatra zbog Mateje, ne bi upala u vezu sa ozenjenim, ne bi histerisala, lomila.. a psihijatar bi utvrdio i lecio uzrok njene mrsavosti.

Irena

12.11.2021 10:26

Opasno je uvredjena žena odbijena.