ALEKSANDRA SUBOTIĆ UŽIVA NA SLOBODI! Dejanu se vraćaju Davidove greške, a ona sve posmatra s OSMEHOM! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.11.2021

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Aleksandra Subotić za sada kako stvari stoje ne planira da se vraća u Belu kuću, a ona ne krije da uživa u životu spoljnog sveta.

Republika

Foto: Republika.rs

Aleksandra Subotić uživa na slobodi

Bivša zadrugarka Aleksandra Subotić napustila je pre više od mesec dana napustila Belu kuću, a kako se kasnije ispostavilo da razlog je njenog izlaska zapravo zdravstvene prirode i da nema govora o povratku dok joj se zdravstveno stanje ne popravi.

 

 

Otkad je izašla iz rijalitija, Aleksandra Subotić ne prestaje da provodi vreme sa svojom decom, ali i po salonima za ulepšavanje, te osim figure koja je sve savršenija, Subotićeva i te kako vodi računa i o svom licu, te je sada objavila snimak na društvenoj mreži Instagram iz kozmetičkog salona, a osmeh na njenom licu jasno daje do znanja da uživa u životu van rijalitija, a verujemo da joj je i drago što trenutno nije deo bračnog kraha Dejana i Dalile Dragojević.

Republika

Foto: instagram.com/sandrasuboticss

Aleksandra Subotić kod kozmetičara

Podsetimo, Aleksandra je godinama bila u vezi sa Davidom Dragojevićem, bratom Dejana Dragojevića koji je prevaren javno, a kako je njega Dalila Dragojević ostavila zbog Filipa Cara, tako je i David Dragojević Aleksandru ostavio zbog Ane Korać, te nije isključeno da koliko god saosećala, Subotićeva se vodi onim ''sve se vraća sve se plaća'', s tim što ovog puta greške Davidove, karma naplaćuje njegovom bratu Dejanu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading