TARI NEĆE BITI SVEJEDNO: Sanja Grujić KONAČNO PROGOVORILA o svojim EMOCIJAMA prema Mateji! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.11.2021

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Sanja Grujić je danas kroz razgovor sa Drvetom mudrosti, priznala svoja osećanja prema Mateji Matijeviću.

Republika

Foto: republika.rs, TV Pink

Sanja priznaje simpatije prema Mateji

Tokom današnjeg dana, Drvo mudrosti je pozvalo kontroverznu učesnicu rijalitija, Sanju Grujić na razgovor, koja je tom prilikom priznala simpatije koja gaji prema Mateji Matijeviću.

-Pa novo kod mene je to što mi se Mateja sviđa, ali vidi se da Tari ti smeta, pa je krenula da me vređa. Ona je rekla da se ja bavim prostitucijom a ni ne poznaje me - rekla je Sanja.

-Mateja je jako fin momak, mi se družimo i lepo mi je. Ne znam da li je obostrano, on je jako druželjubiv momak i veoma je simpatičan - dodala je Sanja.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Mateja ni ne sluti da Sanja ima emocije

-O odnosu Tare i Mateje nemam šta da kažem. On je ravnodušan, on se druži a ona ima emocije prema njemu - komentisala je Sanja.

-Svi mi znamo ko je Dalila i kako je ona postala to što jeste. Ona je pogrešila, svi znamo Cara koji je svakog petka prošle sezone menjao devojke, pa on sigurno neće biti sa Dalilom. Svi smo videli njeno ponašanje kada je Car pokazao kako se inače ponaša. Sa druge strane Dejan mi je mnogo bolje, mada mi nije jasno kako menja raspoloženje, biće to veoma problematično i teško. Niko od njih nije spremam za ono što tek dolazi. Sukobi, Dalila i Car će raskidati, a Dejan će patiti jer je voli, biće onih scena mnogo. Car je sedeo i gledao Dalilu kako lomi sve i nije ga zanimalo, a Dejan je plakao. Vidi se ko koga tu voli. Zadrugari ne smeju da ih kometarišu, plaše se svega - rekla je Sanja odovorivši na pitanje Drveta Mudrosti o aktuelnoj trojci.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Sanja Grujić o aktuelnoj trojci

- Novi ukućani ne smeju da kažu šta misle, jer ipak oni su novi, a ovi ozbiljni govore šta misle. Ja sigurno ne bih uradila ono što je Dalila uradila, ako bih ja ušla sa svojim emotivnim partnerom ne bih sebi dozvolila to - dodala je Sanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Irena

10.11.2021 14:52

Sanja je nešto mnogo crna. Kao da je letovala u Africi.