JA VIŠE ĆERKU NEMAM, ZAVILA ME JE U CRNO! Dalilin otac ogorčen: Pod hitno da produkcija omogući razgovor!

Autor:

Zadruga

04.11.2021

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Huso Mujić, otac Dalile Dragojević, koja je svog supruga Dejana prevarila i ostavila u rijalitiju "Zadruga", otkrio je da za svoju ćerku više ne želi ni da čuje, ni da je vidi u životu ukoliko se bude razvela zbog ljubavnika Filipa Cara.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

On je otkrio da u svom selu Gornji Šepak hoda pognute glave zbog sramote koju mu je ćerka nanela, ali i da ga je Dalila, kako kaže, zavila u crno.

- Nisam dobro, kako ću biti? Ogorčen sam i na sve ovo gledam s gađenjem. Neprijatno mi je, i meni i celoj familiji. Samo Dejana podržavam - započinje svoju priču Huso, koji za zeta ima samo reči hvale:

Republika

Foto: instagram.com/dalila_dragojevic_official

Otac Dalile Dragojević besan na ćerku

 

- On to nije zaslužio. I Dalila je bila normalna do pre mesec dana. Ostavili su auto ovde kod mene, ključeve od kuće, ljubimce, sve je bilo kako treba kad su krenuli za Beograd. Ostavila je dobrog čoveka zbog bednog i nikakvog kriminalca i siledžije. Lepo su sve sredili ovde, imaju sve u životu i da Dejanu napravi tako nešto, i to njemu pred očima, strašno - govori Dalilin otac za "Kurir", i ističe da Cara ne želi očima da vidi. 

- Nikada tog idiota ne želim da vidim. Nema šanse da ga Dalila dovede ovde. Gde će ga dovesti? Ona kuću ovde više nema. Nema šanse ovde da dođe, nije mu to onaj pogani krevet iz "Zadruge", pa da Dejan izađe, a on da legne u njega kad hoće. Nemaju šta da traže ni on, a ni ona ovde, takva mi ne treba. Dejana ne bih izdao u životu, nema tih para. Njega svi vole u selu, dečko je za primer. Samo bih mu, da mogu, poručio da se ne nervira, da ne lomi ruke i da se ne povređuje, nisu vredni toga. Ovde svi samo o tome pričaju i ogovaraju, ali niko preda mnom, nego okolo. Malo je selo, to je bruka i sramota šta Dalila radi. Kad vidim te scene, pozli mi. Ja sam ovde u prodavnici u selu, moram da radim. Otkad je sve to počelo, ne smem da odem u neki veliki market po robu gde će me narod zaustavljati i pitati svašta o njima. Gde su oni nekad išli u kupovinu, ja ne idem, sramota me je. Mnogo ljudi i blokiram, vređaju me, ko da sam ja kriv nešto - dodaje Dalilin otac, koji će svoju imovinu prepisati zetu:

 

 

- Dejan ima ovde svoju kuću, veliku. Neka ona priča sada kako ne voli da dolazi ovde, i ne mora. Ta kuća gde su oni do sada živeli vodi se na mene, a kad Dejan dođe, ja ću je prepisati njemu. A on neka radi s njom kako hoće i šta hoće posle. Čujem se s Dejanovim ocem, u kontaktu smo, čovek je isto u šoku - nastavlja potreseni čovek.

- Ona laže. Nikakvih problema nije bilo između njih. Nisu se odvajali jedno od drugog ovde. Nije bilo nikakvih svađa i nije tačno da je problem nastao zbog gubitka bebe. Ona ne shvata da Filip nije zaljubljen u nju, da mu ona nije prva tu.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević

Mujić dodaje da ukoliko se bude razvela od supruga, on ćerku više neće imati.

- Dalila je mene zavila u crno. Ona je sve već izgubila, džaba joj i ako pobedi i dobije tih 100.000 evra. Obraz je najskuplji na svetu. Ukoliko se bude razvela od Dejana, mrtva je za mene, tako mi Alaha! Ja ćerku više nemam. To zna i ona. Preko toga ne prelazim, time bih izdao Dejana, a to ne bih u životu uradio. Svega će tu biti, a njenog kajanja najviše. Nema njoj života bez Dejana - završava potreseni Dalilin otac za Kurir.

Republika

Foto: printscreen

Dejan Dragojević

Na društvenim mrežama se mogu pročitati komentari kako bi Dalili produkcija trebalo pod hitno da omogući razgovor sa ocem, koji bi mogao da je usmeri na pravi put, dok još uvek nije prekasno, odnosno dok nisu potpisali papire za razvod, a da li će do toga zaista i doći ostaje da vidimo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading