MINA VRBAŠKI NA METI VRAČARA I CRNE MAGIJE? Zadrugarka dobila MISTERIOZNO pismo, a onda se desilo OVO! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.11.2021

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški obratila se fanaticima rijalitija ,,Zadruga" da prestanu da joj se obraćaju putem pisma koje šalju na njenu kućnu adresu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mina Vrbaški Magazin in

 

Bivša zadrugarka i novopečena pevačica Mina Vrbaški našla se na udaru rijaliti fanova koji opsedaju njenu kućnu adresu u Inđiji, odakle i mlada zvezda dolazi. 

Naime, kako Mina navodi na Instagram profilu, njoj svakomalo stignu pisma na kućnu adresu, zbog čega je sve više i više boli glava. Nakon što je objavila pesmu ,,Kama sutra", Mina se potpuno vinula u nebesa, a sada je morala da se oglasi, jer je bila prinuđena, nakon što je opet počela da dobija sve više koverti. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mina Vrbaški Zadruga

 

Mina nije želela da otkriva sadržaj pisma koji je dobila, ali je po fotografiji koju je objavila delovalo da je unutra popriličan ,,debeo" dokument. 

- Molim fanatike Zadruge da prestanu da mi šalju pisma na kućnu adresu - napisala je Mina. 

Republika

Foto: instagram.com

Mina Vrbaški Instagram

Odmah na sledećem storiju se može videti kako Mina pali pismo koje je dobila, što može ukazati samo na jednu stvar, da se bivša zadrugarka uplašila da su u pitanju neke vradžbine. Poznato je da se po narodnom verovanju stvari za koje se smatraju da su omađijane ili bačena neka kletva da se zapale kako bi se sprečilo širenje. 

Republika

Foto: instagram.com

Mina Vrbaški pali pismo

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading