MILICA MENSURA HVATA NA TRUDNĆU?! Zadrugar priznao da je beba za njega nesreća! (FOTO/VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

17.10.2021

10:04

O trudnoći maloletne Milice mnogo se spekuliše, a sada je Irma rešila da iznese svoje mišljenje i time ih oboje iznervirala.

printscreen

Irma Sjeranić, Milica Veselinović, Mensur Ajdarpašić

Sinoć u emisiji "Pitanja novinara" nastao je opšti haos. Naime, Irma Sjeranić komentarisala je odnos maloletne Milice i Mensura Ajdarpašića, kao i činjenicu da će možda uskoro da se ostvare u ulozi roditelja.

Irmine reči izazvale su bes kod ovog para, te joj nisu ostali dužni.

- Da, Milica je rekla da je želela to! Znala je šta želi i na koju kartu ide. Zna kako hoće da uhvati Mensura. On je šatro toliko zaljubljen da ne vidi šta mu mala radi. Ona je toliki manipulator. Rekla sam juče da ga hvata na trudnoću. Svesna je svake svoje funkcije, kao što je svesno odmah otišla na Mensura. Ova mala nije dete, ozbiljna je što se tiče svojih postupaka. Više igra ona rijaliti, nego on. Cela zbrka se dešava oko njenih reakcija. Mala sluša i sve kroz 24 sata primeni. On joj ne da da se druži sa nekim, pa za 24 sata ona ode da se druži... Ona je za njega Ajnštajn - istakla je Irma.

- Da li smatraš da Milica može Mensura da izmanipuliše do te mere da može da mu se desi da joj napravi dete? - pitala je novinarka.

printscreen

Irma Sjeranić

- Oni jedno drugom odgovaraju. Ovo je jedna šuplja priča, jedno drugom leče frustracije. On želi da se opere u ovom odnosu, ali videćete šta će da se desi. I te kako imam intuiciju - govorila je Irma.

- Ona se raduje tuđoj nesreći - dobacio je Mensur.

- Znači trudnoća bi za tebe bila nesreća - istakla je novinarka.

- Banalizujete stvari. Nisam mislio na to. Irma je generalno zlo. Neka pusti ljude da uživaju, čemu tolika mržnja. Jasno mi je da nema nikakav drugi posao bez ovoga. Ali daj malo, čemu tolika netrpeljivost. Da li je toliko nesrećna da ne može da pusti druge ljude da uživaju? - istakao je Ajdarpašić.

printscreen

Milica Veselinović, Mensur Ajdarpašić

- Ja sam dobra vila, ukazujem. Okej, zla sam ako kažem svoje mišljenje... Polako, tek ćemo Milicu da upoznamo - dodala je Irma.

- Tek ćeš da me upoznaš! Za ovakve ljude mogu da budem i te kako namazana i loša... Ne znam da li postoji osoba ovde koju je pohvalila... Nikog nije pohvalila. Videli smo šta je uradila Martini - ustala je Milica.

- Ne uvlači Martinu u priču, neću joj dati kadar... Mene novac ne kupuje! A Mensur nikad lošiju ribu nije imao, zgodan je momak, ali vozi ga mala. Od svog pitanja je otišla na mene, to je istina - dodala je Sejranićeva.

- Smešna si, teta Irma, sedi! - nastavila je Veselinovićeva.

Komentari (1)

Loading