BUKTI RAT BIVŠIH ZADRUGARKI! Mina Vrbaški ŽESTOKO ISPROZIVALA Maju Marinković: NIJEDAN MUŠKARAC JE NIJE PRIZNAO ZA SVOJU DEVOJKU!

Autor: Republika

Zadruga

25.09.2021

17:11

Mina Vrbaški žestoko je ispozivala bivšu cimerku Maju Marinković.

RTV PINK printscreen

Mina Vrbaški i Maja Marinković

 

Mina Vrbaški priznala je da je savetovala Marijanu Zonjić da se u rijalitiju "zakači" za bivšeg košarkaša Marka Janjuševića Janjuša, a odmah tako toga oglasila se Maja Marinković.

Naime, Maja je na Minine izjave odgovorila da je davno prestala da komentariše spletke devojke od 2.000 dinara,a onda se oglasila i Mina Vrbaški koja je bivšoj cimerki poručila:

youtube.com/Zadruga Official

Mina Vrbaški odgovorila Maji Marinković

 

- Prevario ju je dečko, koji joj nije dečko, a brani je dečko koji je spavao sa njom od dečka, koji je isto spavao sa njom, a nije joj dečko... Je l' me za nju pitate? Pa šta reći o devojci koja je pokazala to što je pokazala, nekako mi je ispod časti, ali kad me već pitate reći ću vam ono što sam već i rekla, a to je da ona nema ništa svoje! Kopira druge devojke po oblačenju i stajlingu, prosto želi da bude neko drugi... Promenila je svoj lični opis za zadnje tri godine da ne liči na sebe što imamo prilike da vidimo po društvenim mrežama... Osoba koju nijedan muškarac nije priznao za svoju devojku, a kako imamo prilike da gledamo sada se svi ograđuju od nje... Prosto da nije smešno bilo bi žalosno - rekla je Mina.

Komentari (0)

Loading