JANJUŠ UHVAĆEN U DEBELOJ LAŽI: Procurila njegova prepiska sa Viktorijom iz Zadruge, DOKAZ da su imali aferu! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

12.09.2021

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugar Janjuš prošle noći nije želeo da prizna aferu sa Viktorijom Mitrović, a sada je isplivala prepiska pre Zadruge 5, koja će vas šokirati!

Prošle noći na našem portalu imali ste priliku da pročitate ekskluzvni intervju sa najboljom drugaricom ekstravagantne i atraktivne Viktorije Mitrović, koja nam je ispričala sve detalje o odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Pored toga Viktorijina drugarica nam je ispričala i sve o aferi sa Nikolim Grujićem, inače mužem njene tetke Ljilje.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen, Republika.rs/O. Bogdanović

Janjuš imao aferu sa Viktorijim Mitrović

Kada se prošle noći potegla tema odnos Viktorije i Janjuša, on je tvrdio da među njima nije bilo ništa, što je apsolutna laž. Viki nije želea da ćuti, pa je opisala kako je sve izgledalo. Sada je isplivala prepiska Viktorije i Janjuša na njenom Instagram profilu, koja će vas sigurno šokirati.

Naime, Janjuš se sve vreme raspitivao da li Viktorija živi sama, na šta mu je ona odgovorila da je potpuno sama u stanu.

Republika

Foto: Instagram.com

Prepiska Viktorije Mitrović i Marka Janjuševića Janjuša

 

Međutim, Janjušević nije nastavio konverzaciju sa Mitrovićevom, ali po njenim rečima i po fotkama koje su isplivale, definitivno se vidi da su nić proveli zajedno. Izgleda da je Janjuša uhvatila amnezija, pa se ne seća ovog trenutka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading