SUDAR TITANA: Njihov susret su svi čekali, a Car i Janjuš se NISU NI POGLEDALI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

06.09.2021

03:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car i Marko Janjušević Janjuš bili su najbolji prijatelji u četvrtoj sezoni rijalitija ''Zadruga'', a onda je došlo do kraha njihovog prijateljstva kada je Car postao intiman sa Janjuševom bivšom devojkom Majom Marinković, te su svi jedva čekali njihov susret u petoj sezoni, ali on se nije dogodio.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Janjuš i Car se nisu pozdravili na ulasku u Zadrugu 5

Filip Car i Marko Janjušević Janjuš bili s najbolji prijatelji u četvroj sezoni rijalitija ''Zadruga'', a onda je došlo do kraha prijateljstva, nakon što je Car postao blizak i intiman sa Janjuševom bivšom devojkom Majom Marinković. 

Kako su obojica učesnici ''Zadruge 5'' javnost je jedva čekala njihov susret, međutim on se nije dogodio. Car je ušao u Belu kuću i pozdravio se sa većinom ukućana, ali od Janjuša ni traga ni glasa. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Car u četvroj sezoni bili su najbolji prijatelji

Naime, Filip je morao da se pridruži Maci u lavirintu, te do pozdravljanja i susreta oči u oči bivših prijatelja nije došlo još uvek, a kako će se stvari odvijati među njima videćemo u narednih deset meseci.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Svetlana Petrov

06.09.2021 07:31

Dve glupe voline.