NENAD ALEKSIĆ ŠA PONOVO ULAZI U ZADRUGU: Tarinog bivšeg jedan detalj RAZOTKRIO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.09.2021

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša otkrio je svojim pratiocima gde se sada nalazi, a ono što je sve šokiralo jeste da je to put ka Šimanovcima.

Republika

Foto: pink-rs

Nenad Aleksić Ša ponovo u Zadruzi 5

 

Rijaliti učesnik i reper Nenad Aleksić Ša odlučio je da iznenadi sve gledaoce televiziej Pink, pa je pokrenuo lavinu komentara na Instagram profilu.

Naime, on je prethodne sezone bio u žiži javnosti zbog njegove afere sa Tarom Simov, no od kada je raskinuo ljubavnu romansu sa njom, potpuno se povukao iz medija. Međutim, jedan detalj svima je promakao. U toku je ulazak novih zadrugara u poslednju sezonu rijalitija ,,Zadruga 5", a Ša je na Instagram objavio stori kako se vozi autoputem. 

Ono što je sve šokiralo jeste to da je taj put isti onaj koji vodi ka velelepnom imanju u Šimanovcima. 

Republika

Foto: instagram.com

Nenad Aleksić Ša krenuo ka Šimanovcima

 

Međutim, dodatno detalj koji je sve iznenadio jeste to da je pripremio potpuno novu frizuru, pa su svi pomislili da je on specijalni učesnik Zadruge 5. Ostaje nam da vidimo da li će produkcija njega iskoristiti kao tajnu kartu.

Republika

Foto: instagram.com

Ša ponovo u Zadruzi 5

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading