OLJA POSTALA VAMPIRICA NAKON TRAGEDIJE KOJU JE DOŽIVELA: Ima ROBA KIKIJA iz 14. veka, a evo kom zadrugaru je obećala da će mu piti krv! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.09.2021

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olja Vampirica preživela je veliku tragediju, koja ju je promenila iz korena. Ima roba Kikija iz 14. veka, a Lepom Mići je poslala video snimak u kom mu je obećala da će mu se napiti krvi.

Republika

Foto: Republika

Olja Vampirica ima roba Kikija

 

Olja Vampirica jedna je od novih učesnica ''Zadruge 5'', a sada je za naš portal otkrila zašto baš ''Vampirica'', da ima svog roba, kao i to da će zadrugarima definitivno piti krv, a kome znaće kada bude proverila sve krvne grupe.

Naime, ona je rekla da ima roba Kikija, koji ulazi sa njom u Belu kuću. Ona tvrdi da je Kikija kupila od Drakule u 14. veku i da još uvek otplaćuje kredit za njega.

Republika

Foto: Republika

Olja Vampirica tvrdi da bi i Kristijana Golubovića uspela da ukroti i prevaspita

Kako je Kiki nadimak i za Kristijana Golubovića, Vampirica je rekla da ukoliko i on bude ušao u ''Zadrugu'' će pokušati da ga prevaspita, jer kada su imena ista lakše je baratati materijom, te je priznala da je Lepom Mići poslala video snimak u kom mu je obećala da će mu se napiti krvi.

Republika

Foto: Republika

Olja Vampirica ostala je bez supruga pre dve godine i upravo zato postala ''vampirica''

Olja je priznala da kao i mnogi i ona ima tragičnu priču. Pre dve godine je ostala bez svog supruga kog je mnogo volela, sa kojim je dugo bila u braku i od kog se nije odvajala, nažalost njegova smrt prouzrokovana je bila karcinomom, a ona priznaje da ju je to mnogo promenilo. Da ju je upravo njegova smrt naterala da sav prkos izađe iz nje i da je ona zapravo jedna dobra vampirica koja ima dobru misiju, jer je sve oko nas loše, a ona je ta koja želi da stvari budu bolje i lepše, naročito u ''Zadruzi'' gde je do sada kako ona kaže bilo mnogo negativne energije i agresije.

Šta je Olja Vampirica još rekla pogledajte u videu na početku teksta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading