PAKLENI PLAN VLADIMIRA TOMOVIĆA: Ubedio Ivanu Aleksić da uđe u "Zadrugu 5", A EVO ŠTA OČEKUJE ŠA OD STRANE BIVŠE SUPRUGE I CRNOGORCA!

Autor:

Zadruga

01.09.2021

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša žena Ša nova stanarka Bele Kuće, Ivana Aleksić navodno ulazi u Zadrugu 5, i to za cifru koja se ne odbija.

Republika

Foto: Instagram/printscreen, E-Stock

Vladimir Tomović rešio da napravio pakao od života Nenadu Aleksiću Ša!

 

Bivša žena Ša, Ivana Aleksić nova je stanarka na imanju u Šimanovcima

Ivanu navodno Vladimir Tomović nagovara da uđu zajedno u rijaliti kako bi se osvetili reperu i svemu onome što joj je učinio u prethodnoj sezoni.

– Vladimir je ubedio Ivanu da treba zajedno da uđu na imanje u Šimanovcima i da se smeju Nenadu u lice, baš kao što se on njoj smejao cele prošle i ove godine. Kako ona veruje Vladi i zna da joj on misli najbolje, pristala je da odu na razgovor sa čelnicima produkcije. Dobila je ponudu koja se ne odbija, U pitanju je cifra od koje ona može da sredi sve što poželi u svom životu. I Vladimir je dobio basnoslovnu sumu. Oboje će da se potrude da Ša zaboli svaka ružna reč koju je izgovorio na račun žene koja ga je volela i poštovala sedam godina i koju je pljunuo u lice zbog Tare Simov   – kaže izvor Srpskog telegrafa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading