MAJI MARINKOVIĆ JE BILA NAJVEĆA NOĆNA MORA: Mnogi muškarci nisu mogli da joj odole, a sada se vraća na MESTO ZLOČINA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

29.08.2021

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić objavom na Instagram profilu obradovala je sve njene verne pratioce, jer kako se u objavi navodi, Aleks je potvrdila da ulazi u ''Zadrugu 5.''

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Majina suparnica Aleksandra Nikolić ulazi u Zadrugu 5

 

Uveliko se snimaju profili za nove učesnike pete sezone rijalitija ''Zadruga'', a kako je najavljeno veliki broj ukućana biće povratnici, kao što su Miki Đuričić, Mensur Ajdarpašić, Mensur Ajdarapašić, bračni par Dalila i Dejan Dragojević, Marko Janjušević Janjuš, Mateja Matijević, Lepi Mića, Filip Car, a sada je i jedna zadrugarka otkrila da ulazi ponovo.

 

 

Naime, Aleksandra Nikolić, učesnica četvrte sezone ''Zadruge'' koja je zapažena po aferi sa Filipom Carom i Markom Janjuševićem Janjušem, zbog kog je bila u sukobu sa Majom Marinković, objavila je na svom Instagram profilu odgovor jedne od njenih fanova za koga će navijati u ''Zadruzi 5'', na šta je ona odgovorila da će i ovaj put navijati za Aleks.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen/alex_mima

Aleksandra Nikolić potvrdila da ulazi u Zadrugu 5

 

Kako je Nikolićeva podelila taj odgovor, javnost je zaključila da je odustala od svojih prvobitnih planova da se posveti obrazovanju, te da ulazi u poslednju sezonu rijaliti formata ''Zadruga.''

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bulat

29.08.2021 20:53

Ja ne bih ovu malu prljavu.