DEVOJKE ĆE SE BORITI ZA NJEGOVU PAŽNJU U ZADRUZI 5: Ademir je BOKSER spreman da potuče konkurenciju! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.08.2021

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi učesnik rijalitija "Zadruga 5" je opasan momak sa velikim mišićima, od koga zadrugari treba da se pripaze!

Republika

Foto: TV Pink, Pixabay

Ademir Peleš je novi učesnika "Zadruge 5"

Nova sezona rijaliti programa "Zadruga" samo što nije počela, a ono što smo imali priliku da vidimo u toku ove nedelje ispred zgrade "Pinka" obećava da će u Beloj kući biti haosa.

Pred nama su prethodnoj nedelji prodefilovali mnogi učesni "Zadruge 5" koji, poput Deniz Dejm, Janjuša, Sanje Grujić, Zverke, Davor Lazića i mnogih drugih spremaju da ovu sezonu začine.

 

 

Ipak, to još nije gotovo, te nas sledeće nedelje očekuje još jedna tura profilisanja, a kako saznajemo među novim zadrugarima pojaviće se i Ademir Peleš, koji izgleda kao pravi opasan momak.

 

 

Ovaj bokser, ako je sudeću po njegovom instagram profilu, osim što očigledno ume da izađe na kraj sa suparnicima, voli adrenalin i brzu vožnju, te mu motor nije stran.

 

 

Čini se da će zadrugarke imati još jednog muškarca za čiju će se pažnju boriti, a da će momci morati da pripaze na ovu opasnu konkurenciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading