TAKI JE U VEZI SA TRANSVESTITOM! Zadrugarka otkrila ŠOKANTNE DETALJE o Denis Dame!

Autor: Goran Doljančević

Zadruga

28.08.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Družim se dosta sa osobama LGBT populacije, ima tu i dosta transvestita, tako da su mi i oni rekli, a i ja mislim, da je bila muško, tvrdi Marijana Zonjić.

Republika

Foto: instagram.com

Taki i Denis

 

Marijana Zonjić tvrdi da je Denise Ferk poznatija kao Denis Dame, inače devojka oca Maje Marinković Takija, a nova učesnica "Zadruge 5", nekada bila muško.

Naime, atraktivna pevačica kaže da je videla kako izgleda kontroverzna crnka iz Slovenije, kao i da joj se veoma dopala, ali da njeni prijatelji iz gej-populacije kažu da je ona nekada bila muško, odnosno da je transrodna osoba.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Marijana Zonjić

 

- Videla sam Denis Dame i ne znam šta bih vam rekla za nju. Ne znam da li mi je simpatična ili antipatična. Ne mogu da provalim da li se folira ili je zaista ovako blesava. Neću sada da sudim, videću kako ćemo se unutra slagati. Mnogi pričaju da je bila muško, to sam i ja odmah pomislila. Videla sam joj šake. Ne znam kako Taki može da bude u vezi sa trandžom. Družim se sa osobama LGBT populacije, ima tu i dosta transvestita, tako da su mi i oni rekli, a i ja mislim, da je ona bila muško - kaže buduća zadrugarka i dodaje:

- Iskreno, na prvi pogled cura izgleda kao bomba. Onda kažu, pogledaj šake, možda je operisala jabučicu. Oni kažu da je sto posto trandža. Bacili su me u rebus. Počela sam da je zagledam. Ima muške šake. Prvo ću da proverim da li je Denis muško kada uđem. Ionako je rekla da je biseks. Ja sam prešla na žene, pa ćemo videti.

Ova tema pokrenuta je i na svim mogućim društvenim mrežama. Ljudi mahom tvrde da je u pitanju operisan muškarac koji je uložio hiljade evra da izgleda kao prava seks-bomba, ali da ga visina i grube crte lica odaju. Mi smo pitali Denise Dame šta ona misli o prozivkama, na šta je rekla:

- Imam grube crte lica, misle da sam trans. Meni je to za pohvalu. Sviđa mi se što me porede sa trans-osobama. One su lepe i inteligentne. Ne zanimaju me tuđa mišljenja, niti sam ikada obraćala pažnju na to da se svidim svima. Moj život, moja stvar i živeću kako ja hoću - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Svetlana Petrov

28.08.2021 05:07

Jos jedna smaracica koja bi da bude zanimljiva. Sto se tice Takija, eto videsmo ne moze kruska pod jabuku. Svi se pitaju sto nije vaspitao cerku, pa jeste, na svoj nacin. Sada cemo imati stereo nemoral . Fuj

Odgovori 19 2
Dolores

28.08.2021 16:55

Ovaj čovjek je lud, nije ni čudo što mu je kćer ista, žalosno, oboje trebaju liječenje.

Odgovori 19 1
Mirna

28.08.2021 19:03

naravno da je trandza...pa njen kaziprst je debeo kao moja podlaktica...saka joj je kao glava

Odgovori 11 2