OGLASILA SE PRVI PUT NAKON POMIRENJA SA FETIĆEM! Dragana Mitar otkrila kako se PROVELA u Novom Pazaru, a onda SPOMENULA Zilhu i decu!

Autor:

Zadruga

04.08.2021

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar oglasila se prvi put nakon pomirenja sa Edisom, ona je otkrila kako se provela u Novom Pazaru.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dragana MItar i Edis Fetić

 

Dragana Mitar i Edis Fetić obnovili su ljubavnu romansu koja se završila tokom "Zadruge 3", ona je prvi put nakon pomirenja otvorila dušu.

Na pitanje kako je posle svega ipak došlo do pomirenja ona je odgovorila:

- Jednostavno, shvatili smo da ne možemo da živimo jedno bez drugog. Izgleda da ono što rijaliti sastavi, ne može niko da rastavi! Dali smo sebi šansu da probamo još jednom, da vidimo kako će to sada da bude i šta da kažem, nadamo se najboljem! Baš nam je lepo, iskreno, uživamo više nego ikada.

Republika

Foto: RED TV printscreen

Dragana Mitar

 

Kako je dugo izbegavala odlazak u Novi Pazar, Dragana je otkrila kako joj je tamo bilo.

- Otišla sam prvi put u Novi Pazar i iskreno, nije mi bilo svejedno. Izbegavala sam to sve do sada, bila sam u grču nekom, imala malu tremu. Međutim, otišla sam i bilo mi je prelepo! Trebalo je i ranije da odem, bilo mi je super - rekla je ona za Pink.rs, a potom otkrila da li je možda srela njegovu bivšu ženu Zilhu Karišik?

Republika

Foto: instagram.com/vladelije

Zilha Karišik

 

- Ma jok, ma kakvi! Nisam je srela. Ljudi su nas slikali, snimali, prilazili na ulici, baš nas vole. Prijatno sam iznenađena, nisam znala da će sve biti tako pozitivno, imala sam neku pogrešnu sliku i sad vidim da sam pogrešila

Kako Edo često svoje slobodno vreme provodi sa svoje troje dece, Mitrova je otkrila da li ih je upoznala.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Edis Fetić

 

- Nisam im upoznala decu, nisu bili tu, u Novom Pazaru, tada, ali biće prilike.

Za sam kraj Dragana je otkrila kakvi su im sada planovi kao i da li razmišljaju o osnivanju porodice i zajedničkom detetu.

- On ima troje dece, ja jedno, sad je red malo da uživamo mi... Otom potom, ne forsiramo ništa, videćemo šta će biti. Idemo sad, za koji dan, malo do Crne Gore da uživamo, da se odmorimo... Posle svega, mislim da smo stvarno zaslužili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading