(FOTO) ŠA SVE ŠTO DOBIJE PREKO REKLAMA DAJE TARI? Simova se pohvalila SKUPOCENIM POKLONOM, pa se POKAJALA I URADILA OVO!

Autor:

Zadruga

16.07.2021

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara se pohvalila skupocenim poklonom pa se pokajala.

RepublikaFoto: Republika
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša su nakon izlaska iz ''Zadruge 4'' u kom je reper sa Tarom prevario svoju suprugu Ivanu, nastavili svoju vezu, a Tara se pohvalila svojim pratiocima na društvenim mrežama šta je dobila od Nenada.


Naime, ona je objavila fotografiju na svom Instagram profilu i pohvalila se šta je poklonom koji je dobila od Nenada Aleksića Ša, ali se ubrzo i pokajala pa je objavu uklonila sa profila, a razlog nije poznat.

Aleksić je izdvojio novac i svojoj devojci kupio skupoceni telefon koji košta oko 1 000 eura, a s obzirom na to da je  na fotografiji bio i sat, mnogi su se zapitali da li joj je i to on kupio.

Foto: instagram.com/_tarasimov
Objava Tare Simov, koju je ubrzo obrisala...

- Hvala Luče - napisala je Tara uz emotikon srca.

Komentari na društvenim mrežama su se usijali, a korisnici društvene mreže ''Tviter'' izneli su zanimljive činjenice da reper svojoj devojci zapravo nije kupio telefon, već da ga je dobio nakon što je reklamirao jedan servis za mobilne telefone.

Foto: instagram.com/_tarasimov
Objava na Tviteru...

- Tara Simov prolazi bolje od mene - jedan je od komentara, nakon čega je jedna korisnica ''Tvitera'' iznela svoje mišlenje da je Ša nakon reklame dobio telefon.

- Možda je još gora situacija, izgleda da dobija telefon za reklamu. 

A šta je prava istina, ostaje nam da vidimo. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
missdanaheathreal

17.07.2021 06:44

Sramno, baš je bednica, bez morala, bez dostojanstva...zslužil klimkteričnog deki da odere. Samo neka plaća

Đoka

17.07.2021 18:11

Pa ovo je muški sat.

Zana

17.07.2021 18:33

Bolje da je dao taj novac roditeljima nego sto kupuje ljubav ove agresivne pritke. To je jos jedan dokaz da je istetovirani "shorty " em glup , em naivan. Ma , kakva ljubav , vazno je njoj da placa!

Jelena

17.07.2021 19:37

Samo nek' se plaća.