(VIDEO) INTERVJU SA KRISTINOM I KRISTIJANOM: Ljubavni par otkriva sve NAJINTIMNIJE detalje o susretu sa roditeljima, planovima i BEBI!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zadruga

06.07.2021

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović i Kristina Spalević zajedno su nakon izlaska iz rijaliti programa ''Zadruga'', a za Srpski Telegraf su otkrili svoje najintimnije delove života, susret sa roditeljima, kao i dalje zajedničke planove.

Foto: ST/Vladimir LUKIĆ
Kristijan Golubović i Kristina Spalević

Nakon što su se rijaliti-ljubavnici Kristijan Golubović i Kristina Spalević ponovo spojili po njenom izlasku iz rijalitija, žestoki momak je odmah okupirao i odveo kod sebe u Novi Sad. Ona priznaje da se zbog Kikija nije odmah videla s porodicom, ali da se zbog toga ne kaje jer je s njim uspela da ispegla sve nesporazume koji su isplivali u međuvremenu.

Kada smo prekjuče pozvali Golubovića u želji da ih odmah posetimo u Srpskoj Atini, on nas je zamolio da mu damo bar 24 sata nasamo s devojkom, a nakon provedenog vremena posetili su njene roditelje, koji trenutno borave u Novom Sadu.

Foto: ST/Vladimir LUKIĆ
Kristijan Golubović i Kristina Spalević

- Vodili smo ljubav, 24 sata nisam silazio s Kristine - odvalio je na početku razgovora Kristijan, dok se Kristina, kao što je radila i u rijalitiju, kad se potegnu ovakve teme, prvo postidela, a onda ga gurkala da se uozbilji.

 

Foto: ST/Vladimir LUKIĆ

Dao sam joj drugu šansu, al' može opet da ponovi grešku!

Iako je u međuvremenu saznao sve o Spalevićkinoj burnoj prošlosti, koju mu je ona prećutala, naglasio je da će joj, uprkos svemu, pružiti jošjednu šansu.

- Kristina me je lagala pred svima, ali sam joj oprostio zbog toga što je mlada i nije razmišljala o tome šta radi. Rekla mi je posle da je shvatila koliko joj je lepo pored mene i da više neće da se ponovi ista greška, ali ja, uprkos svemu, mislim da opet može da me slaže. Ne bih da prognoziram kada će se to desiti, možda se i ne desi, ali mi smo tek u fazi zbližavanja na nekim drugim nivoima van rijalitija. Potrebno nam je da se distanciramo od svega na neko vreme, pa ćemo imati jasnu sliku o tome da li smo stvarno jedno za drugo - rekao je Golubović

 

- Kristinu sam po njenom izlasku iz rijalitija doveo kod mene u Novi Sad. Ja sam danima na putu po Srbiji, ali u Novom Sadu provodim najviše vremena. Kad sam saznao da je nominovana, krenuo sam iz Kraljeva jer sam vreme provodio s porodicom, a završavao sam jošneke obaveze. Kristina i ja smo u Novom Sadu iznajmili hotel, nismo mogli da se ispričamo. Znate već kako to posle ide, nadoknadili smo sve i u seksu, bio je to pravi maraton! Rekla mi je da je razmišljala da li je čekam napolju, gde sam i šta radim, pa sam joj samo dokazao da sam održao reč. Meni je bilo bitno da je upoznam napolju, da vidim da se ne folira i je li to ona ista Kristina koju sam u "Zadruzi" upoznao. Mislim da u tome nisam pogrešio niti sam se razočarao - ispričao je Kristijan za Srpski telegraf.

Kristina: Znala sam da će me Kiki čekati jer je među nama jaka hemija. Imam tremu šta će mi moji reći.

Spalevićeva je zatim iznela svoju stranu priče.

Foto: ST/Vladimir LUKIĆ
Kristijan Golubović i Kristina Spalević nikad zaljubljeniji

- Znala sam da će Kristijan da me čeka jer sam odmah videla da postoji jaka hemija među nama. Moji su se sada preselili u Novi Sad, tako da smo Kristijan i ja zajedno otišli kod njih. Oni njega vole više nego mene! Još nismo stigli da se ispričamo kako treba, ali ima vremena. I sama se kajem zbog nekih stvari, ali ne i zbog veze s Kikijem jer sam pored njega naučila mnogo toga. Što se zajedničkog života tiče, volela bih da neko vreme provedemo zajedno da bismo videli da li možemo na duže staze. Kad živite s nekim i tri dana, možete da vidite da li se podnosite ili ne. Pitaju nas ljudi da li planiramo decu, ali to ne možemo da znamo. Ili se desi ili ne! Naravno da bih volela da mu rodim dete, ali o tom-potom. Mnogo toga treba tek da testiramo - zaključila je Kristina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading