INTERVJU SA KRISTINOM I KRISTIJANOM VEČERAS U 20 I 30 ČASOVA! Ljubavni par otkriva sve NAJINTIMNIJE detalje o susretu sa roditeljima, planovima i BEBI!

Autor:

Zadruga

06.07.2021

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivaju sve ono što je zanimalo ceo region ekskluzivno pred našim kamerama.

RepublikaFoto: ST/Vladimir LUKIĆ
Kristijan i Kristina

Nakon izlaska iz rijalitija Zadruga Kristina Spalević i Kristijan Golubović stali su pred našim kamerama kako bi otkrili sve novosti koje su se desile u prethodnom periodu.

Njihov buran odnos pratili smo pred kamerama, a nakon što su odlučili da  ozvaniče vezu, mnogi njihovi cimeri su ih osudili i napali. Kako je Kristijan diskvalifikovan, imao je vremena da provede i raspita se o Kristini, o čemu je nekoliko puta pričao u javnosti da li ga je razočarala.

RepublikaFoto: ST/Vladimir LUKIĆ
Kristijan i Kristina

Njih dvoje su zajedno odlučili da koračaju dalje i daju šansu njihovoj ljubavi, a pred našim kamerama su otkrili sve o zajedničkim planovima, a šokirali su nas i pričom o bebi. Ekskluzivno za portal Republika.rs i Srpski telegraf Kristina i Kristijan pričali su o svim problemima, o tome šta su njeni roditelji rekli kada su se videli, o zadrugarkinom bratu koji je bolestan, ali i o tome šta će raditi u narednom periodu. 

Foto: ST/Vladimir LUKIĆ
Kristina i Kristijan zagrljeni

Još vrelih poslastica, intimnih detalja i dobro skrivanih tajna očekuje vas na našem portalu i jutjub kanalu večeras u 20 i 30časova. Ekskluzivno, samo za vas proveli smo dan sa Kristinom i Kristijanom i pretresli sve teme koje su interesovale ne samo gledaoce Zadruge, već i one koji ovog učesnika rijalitija "prate" od 90ih godina.

Foto: ST/Vladimir LUKIĆ
Kristina i Kristijan se ljube

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading