(FOTO) SAZNAJEMO: Kristijan Golubović izvadio krv zbog transplatacije bubrega Milici, evo gde se sada nalazi!

Autor:

Zadruga

06.07.2021

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je obećao, tako je i ispunio.

RepublikaFoto: instagram.com
Kristijan i Kristina u bolnici

Kristijan Golubović uputio se direktno u Novi Sad sa svojom voljenom Kristinom Spalević u polikliniku, gde je odlučio da odradi analize krvi.

Naime, kako je poznato, Krsitina je napustila Zadrugu i od tad se ne odvaja od Kristijana, a njih dvoje su se sada dogovorili da odu do poliklinike zbog rezultata krvi. Golubović je pre nekoliko dana doživeo skandal, kada je obećao Milici da će joj donirati bubreg, a potom nestao, zbog čega se podigla ozbiljna prašina.

BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO KRISTIJAN NAKON DISKVALIFIKACIJE: Ivana mi je rekla da ĆERKU neću nikad više videti!

On je javno oglasio i poručio da to nije istina, da ono što je obećao da će to ispuniti, pa je zbog toga sa Krsitinom otišao kako bi izvadio rezultate krvi i proverio sve šta je potrebno za transplataciju.

Tom prilikom Kristina i Kristijan napravili su fotografiju koju su objavili na njenom Instagramu, a potom je usledila i još jedna njihova fotka, gde ga ljubavnica ljubi, a njegov komentar ispod nije izostao:

- Auuuu ala ste lepiiiiii? - napisao je Kristijan.

Ostaje nam da u narednim danima vidimo kako će se završiti saga oko doniranja bubrega Milici, kojoj je to preko potrebno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading