MATORA BILA SA UDATOM ŽENOM, NJEN MUŽ JOJ PRETIO DA ĆE JE UBITI! Zadrugarka u paklu zbog LJUBAVNICE!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zadruga

30.06.2021

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomićka je ljubavnici poslala poruku dok joj je muž gledao fotografije u telefonu, pa je odmah rešio da prekine aferu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana Tomić Matora

Učesnica "Zadruge 4" Jovana Tomić Matora pričala je u više navrata o aferama koje je imala pre veze sa Sanjom Stanković, a kako Rijaliti saznaje, umalo je veza s udatom ženom nije koštala glave jer joj je njen suprug, kad je shvatio da ga vara, pretio smrću. Jovana je sa dotičnom ženom počela da se viđa nakon što su se upoznale u frizerskom salonu u kom radi kada je došla da se ofarba, pa su tada kliknule i počele krišom da se sastaju po hotelima.

 

- Matora je s tom ženom nekoliko meseci imala romansu. Nikada nije dolazila kod nje jer je u početku krila i od prijatelja da se viđa s tom ženom, pa su se nalazile po hotelima. Matora je iznajmljivala i apartmane, tamo su provodile noć, a ujutru bi se rastajale i išle svaka svojim putem. Dopisivale su se uvek preko poruka, dogovarajući se gdei kada da se nađu , a za sve se saznalo kad je ta žena napravila grešku. Pokazivala mu je fotografije mesta na koje je trebalo da odu na letovanje, a provalio ih je jer joj je Jovana u tom momentu poslala poruku: "Juče si me oduševila, kad se opet viđamo" - priča nam izvor na početku.

Nakon što je shvatila da je uhvaćena Matora je prestala da se javlja ljubavnici

Kako smo saznali, tu ženu je suprug odmah napao s namernom da saznala kakvu aferu krije.
- Jovanu je ljubavnica u telefonu memorisala kao Matori da neko slučajno ne bi posumnjao da se radi o ženi, ali eto. Ni to nije pomoglo. Kad je Jovana poslala poruku da se nađu, njen muž je odmah pozvao broj iako je pokušavala da mu otme telefon i spreči haos. Kad se Tomićka javila, shvatio je da je u pitanju žena, a Matora je spustila slušalicu. Na kraju je njena ljubavnica morala da prizna da se viđaju, taj čovek je Jovani počeo da šalje preteće poruke, pa su tek tada prekinule da se čuju. Pisao joj je: "Budeš li još jednom pozvala moju ženu, pregaziću te kolima. Imam i pištolj, možeš da biraš kako ćeš da umreš" - priča izvor i dodaje:
- Jovana se nije više javljala toj ženi iako su se super slagale. Videla je da je njen muž opasan čovek, pa se nije bacala u vatru. Drugarima je posle tih pretnji prestala da je pominje, videlo se da joj je žao, ali nije htela da im rastura brak. Taj čovek voli svoju ženu i nije mu razvod ni padao na pamet. Jovana je pričala da je ta žena varala supruga i pre nje, a on samo otera ljubavnike i ne preti razvodom

 

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Matora: Volim starije žene
Jovana Tomiš pričala je i pred zadrugarima da je imala veze sa starijim partnerkama, ali da se one nisu slavno završavale.
- Imala sam mnogo veza i šemica, ali nekako sam se uvek lepila za ljude s kojima nisam mogla da imam budu}nost. Sviđale su mi se žene koje su ili udate ili u nekim problemima, pa sam ih vadila. Lepo mi je sa starijim ženama, mlađe sam uvek izbegavala. Volim ljude s kojima o svemu mogu da pričam, ali kad ulazim s nekom ribom u vezu, uvek razmišljam unapred i gledam kuda to može da vodi. Šemice su nešto drugo - rekla je Matora.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milena

30.06.2021 16:51

A priča da je bisexualka, ustvari je lezbijka

SvetlanaP

01.07.2021 05:09

Ovaj trol je toliko odvratan fizicki i jos vise psihicki. Ko zeli da bude sa ovim cudom neka daska mu fali,