Zorica Marković pozvala sina Iliju da tuži Sanju: Imam sve dokaze!

Autor:

Zadruga

21.03.2019

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković poznata je kao veoma loš neprijatelj, a danas je na nju "udarila" Sanja Stanković kada je izjavila da su pevačicinog sina prebili zbog duga od 15.000 evra.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Obratila se sinu Iliji... Zorica Marković

Nakon ovoga, Markovićeva je udarila na plavušu "drvljem i kamenjem" i to prilikom izjavila da je Sanja "ku*va koja se je*e za pare", da je "jalova", da je "lezbijka na plejbek", kao i mnoge druge strašne stvari. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Bolje za dalekovod da su se uhvatile nego za Zoricu... Sanja i Matora

A nakon burne svađe, Zorica se na današnjem porodičnom sastanku obratila sinu Iliji i zatražila od njega da Stankovićevu tuži za klevetu:

- Pošto je ovde izrečena notorna laž protiv mog sina, zato bih zamolila mog advokata da se pobrine za ovo. Jedan čovek koji je upoznat sa svime doneće dokaze. Protiv dotične moj Ilija treba da podnese tužbu - rekla je Zorica.

Nakon njenih reči, oglasila se i Matora koja je uputila identičnu poruku Sanjinoj majki zbog uvreda koje je pevačica iznela na račun Stankovićeve. 

- Neka podnese tužbu, saglasna sam sa Zoricom. Isto tako molim Sanjinu majku Branku da podnese tužbu protiv Zorice jer je rekla da je ona k*rva i da se j*be za pare - obratila se Matora Sanjinoj mami.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Boro

21.03.2019 21:02

Pisalo je u novinama. Sanja je kazala da je citala u novinama.

Odgovori 15 0
Mile

22.03.2019 10:49

Pisalo u novinama.