(FOTO) NAJSKLADNIJI RIJALITI PAR OKONČAO VEZU! Cvele NAJBRUTALNIJE opleo po Anji: Varala me je STALNO!

Autor: Republika.rs

Zadruga

27.06.2021

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kidišu jedno na drugo preko!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gotovo je...

Bivši zadrugari Anja Todorović i Jovan Cvijetić Cvele su u "Zadrugu 4" ušli kao skladan par, ali je njihov boravak u rijalitiju bio i više nego turublentan.

Ipak, nakon izlaska, delovalo je da je par rešio sve nesuglasice, ali na kraju su odlučili da stave tačku na romansu.

Naime, Cvele je prvi saopštio da su raskinuli, a potom se oglasila i Todorovićeva.

- Samo želim da se obratim svima koji me prate, a ima vas dosta. Anja i ja smo raskinuli zvanično i nećemo se miriti. To je to što imam da kažem na ovu temu. Ne želim da ispadam ološ kakvim me predstavljaju ljudi. Smatram da nisam kriv samo ja, a druga strana je doprinela da ja ovo presečem svojim lošim ponašanjem. Toliko o tome - napisao je Cvele.

Foto: printscreen
Gotovo je...

- Cvele i ja smo raskinuli posle godinu i po dana veze. Želi slobodu, želi druge devojke, ja mu više nisam bitna, i ispostavilo se da sve što sam sumnjala da je samo iz koristi sa mnom bila istina. Ovo je poslednji put da pričam o raskidu, nemojte me ništa pitati. Hvala na razumevanju i još jednom, tata, izvini što te nisam slušala, već sam birala emocije i bila slepa kod očiju, da bi me on ostavio nebrzo po izlasku iz rijalitija kad je dobio malo popularnosti. I neka mu je sa srećom sve što je uspeo uz pomoć mene – napisala je Anja.

Foto: printscreen
Tvrdi da ju je iskoristio!

Ubrzo potom oglasio se i njen bivši dečko rešivši da otkrije sve:

Foto: printscreen
Tvrdi da Anja laže!

- Možete da pričate šta hoćete, ali osoba koja se dopisuje sa bivšim dečkom nakon izlaska iz rijalitija, osoba koju moraš zbog toga ti da smiruješ i da peglaš stvar zato što je ona kriva, mesto ona tebe da smiruje ti moraš nju. To je bolesno. Da manipuliše vama da sve okreće u svoju korist, a potom je i ona vas varala i znajući sve to namerno napadala i osuđivala i etikirala najgorim mogućim epitetima to je bolesno i podmuklo. Ni sa kim ja nisam bio iz koristi i te priče su  mi smešne. Isključivo je ona kriva, a ja sam lično lepo govorio ali nema ko da sluša za sve sam ja krivac i evo sada je dobila sama za ono što sam je molio da ne napravi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading