LETI IZ ZADRUGE BEZ DINARA? Filip Car IZGUBIO SVE HONORARE, DUGUJE PRODUKCIJI ozbiljan novac?

Autor:

Zadruga

21.05.2021

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Učesnik Zadruge Filip Car izgubio sve honorare, te sad produkciji duguje ozbiljan novac.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Učesnik Zadruge Filip Car izgubio sve honorare, te sad produkciji duguje ozbiljan novac.

Filip Car, aktuelni učesnik "Zadruge", po svemu sudeći, izaći će iz rijalitija bez dinara.

Kako je poznat po "kratkom fitilju", ali i burnom reagovanju, tučama i svađama, tako uvek bude isprovociran da napravi još veći haos.

Filip nikada nije govorio o svom honoraru, koji je dogovoren po ulasku u rijaliti, te o detaljima ugovora, ali je više puta rekao tokom svog učešća da je ostao bez dinara, kao i da nema honorar navodno.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Filip Car

To znači da je imao više kazni zbog svog ponašanja, nego što je boravio u rijalitiju.

Podsetimo, Car je dolazio u sukobe sa Kristijanom Golubovićem, Vladimirom Tomovićem, Minom Vrbaški, ali i sada se nije popravio, već ulazi u svađe sa Aleksandrom Nikolić. On je u više navrata pominjao da je ostao bez dinara, te da samo čeka nekog da udari da ga navodno diskvalifikuju.

Poslednji sukob je sa Lepim Mićom, kada su pale brutalne pretnje, što se dogodilo juče tokom emisije "Pitanja gledalaca".

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Filip Car

Prošle sezone je Ermina Pašović isto tako ostala bez honorara, zbog kazni spavanja prvenstveno, te joj je svaka sledeća kazna bila 30.000 dinara, koje duguje produkciji i koje mora da isplati nakon rijalitija.

Da li će isti slučaj biti i sa Filipom, ili će uspeti da zaradi bar neki dinar još ova dva meseca, ostaje nam da saznamo...

 

 

Komentari (0)

Loading