RAZLIKA U GODINAMA JE VELIKA, KAJEM SE: Ša nikad iskreniji o Tari i Ivani, OTKRIO ŠTA ĆE KADA IZAĐE!

Autor:

Zadruga

03.04.2021

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša danas je posetio "Drvo mudrosti" te je potpuno iskreno govorio o emotivnom odnosu sa Tarom, o njihovoj budućnosti, ali se osvrnuo i na suprugu Ivanu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Aktuelni ljubavni par... Tara i Ša

Ša je pokrenuo lavinu komentara kada je obelodanio vezu sa Tarom Simov. Od tada ovaj par prolazi kroz turbulentan period, kako slušajući osude od drugih ukućana, tako i sukobljavajući se između sebe. Danas je otvoreno pričao o svemu pred "Drvetom".

- Nemamo problema, mislim, štikle nisu problem, taj dan sam bio malo tužan. Okej smo, ne svađamo se oko stvari koje smo imali ranije. Sada se samo po malo pecnemo tokom dana. To je taj kamenčić koji mora da žulja u cipeli - rekao je Ša.

- A sa ostalima? - pitalo je Drvo.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kaje se... Ša

- Pa biram društvo, previše petljaju. Ja bih voleo da sebe umirim, ali takav mi je karakter, pecam se na sve gluposti. Oni su za stolom jedno, a ovako su drugačiji - dodao je Ša.

-Na pitanje da li smatra da je doneo ispravnu odluku, reper je odgovorio:

- Pa, šta znam. Desilo se šta se desilo, nazad nema. Videću u periodu nakon Zadruge da li je ovo bilo ispravno ili ne. Kada izađemo, Tara i ja ćemo videti šta i dalje, nadam se da će biti okej. Razlika u godinama je velika, Tara kapira stvari. O tome mogu da pričam tek kada izađem. Kajem se samo što sam jako povredio osobu sa kojom sam dugo bio, ali se ne kajem zbog odnosa sa Tarom, plovimo - nastavljao je.

- Smetate li nekom? - ponovo ga je pitalo Drvo.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Često ratuju sa ukućanima... Tara i Ša

- Mislim da niko lično nema nešto protiv nas. Ne zalazim u to, ne idem po kući, i ne pitam ljude, više sam izolovan. Ne znam šta ćućore po ćoškovima, ne znaima me to iskreno. Naš najbolji prijatelj je Fran, Marko, Sandra, Matora, ona mi je brat i sestra, ali smo izgladili sve, na naš način. Tim osobama mogu da se poverim - dodao je Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading