(VIDEO) Mina otkrila svima da se čula sa Nenadovom ženom, pa poručila: IVANA ME JE ZVALA DA SE IZVINI ZA NENADOVE UVREDE!

Autor:

Zadruga

03.03.2021

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina svima otkrila da se čula sa Ivanom Aleksić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina svima otkrila da se čula sa Ivanom Aleksić

Voditelj Bora Santana otvorio je još jedno izdanje emisije radio "Amnezija", a ovoga puta mu je društvo pravila Paula Hublin, koja će ispitivati zadrugare. Bora je pozdravio Đanija, koji je bio sudija na "Đuskoviziji", te pustio njegovu pesmu "Bolje mi je". Nadica Zeljković se na kratko zahvalila Zerini Hećo i pozdravila je, pozdravila i stručni žiri sa "Đuskovizije".

Prvi gost emisije bila je Mina Vrbaški, koja se nedavno vratila u "Zadrugu".

-Vidim da si se približila Anđelu, pričala o Tari i Ša, prenela nešto za Milicu i mene. Da li je to tvoja igra? - pitao je Bora.

- Tebi sam rekla dobronamerno, poznajem te dugo, jedan si mi od najdražih ovde. Milica je shvatila kao da sam htela da je povredim. Milicu gotivim, nikad nismo imale rasprave. Bila sam u takvoj situaciji prošle sezone, osećala sam se loše. Htela sam samo da joj stavim do znanja da treba da se izdigne. I ti i ona morate neke stvari da promenite. Ne želim da to shvati kao da sam htela da je ponizim. Možda sam samo rekla na grublli način - odgovorila je Mina.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Paula Hublin i Bora Santana

- Na porodičnom sastanku su mnogi gledali u tebe kada se pričalo o Ša, mnogi misle da si ono Tomoviću rekla, ti si se smejala - dodao je Santana.

- Neka misle. Ja sam neko ko je sve ispratio i najbolje znam, ali ja nisam pokretač totalni, i drugi pričaju. Otom-potom. Kada se bude pokrenulo, ja ću biti prva koja će da priča. Ja sam bila u kontaktu sa Ivanom, ona me je zvala da mi se izvini za Nenadove uvrede. Ostatak razgovara ću da zadržim za sebe dok ne krene - istakla je Mina.

- Objasni šta znači Losos, gradonačelnik i tobogan - rekla je Paula.

- Tara je Losos, ima taj deo u pesmi. Šta znam zbog čega, tako su je nazvali. Sve što sam rekla za njih, nisam slagala. Za tobogan, imaju ti klipovi kada se popne na krov, onda su napravili foru da moraju da mu naprave tobogan da se brže vrati. Bilo je glasanja, da se našalim na svoj račun, ko je više puta na krovu bio, on ili ja. Ja sam mislila da sam ja, ali su ipak glasali za njega - otkrila je Vrbaški.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški

- Želim da mi DJ Zola nastupa na rođendanu, a ako može da se pusti sada pesma Mateje Matijevića - zaključlila je Mina.


Detaljnije pogledajte u video-prilozima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading