MILJANINE SESTRE TROŠE NJENE PARE, ONA JE ŽRTVA PORODICE: Zola otvorio dušu i priznao da strahuje za svoj život!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola napustio je imanje u Šimanovcima posle nešto manje od pola godine boravka u najlepšem Imaginarijumu u regionu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Zola tvrdi da je Miljana žrtva svoje porodice...

On je bio u paru sa Minom Vrbaški, koja je nominovana od zadrugara, a on od publike. Mnogi su šokirani da baš Zola ima najmanju podršku publike. Nakon odigrane igrice pobedila je starleta, te su se njoj duplirali SMS glasovi publike. Iako su svi očekivali da njegova bivša verenica Miljana Kulić počne da plače i, u najmanju ruku, doživi nervni slom, ona je bila cinična, presrećna, pa mu je poručila da više nikada neće videti njenu vaginu.

Foto: youtube.com/printscreen
Otkrio kroz kakav je pakao prošao s Kulićevom... Zola i Miljana

- Nisam ništa bolje od nje ni očekivao, ona nema osećaja ni za koga, voli samo sebe. Ona je najveći skot kog sam u životu upoznao, a prošao sam sveta. Video sam u njenim očima tog momenta mnogo mržnje i sreće jer napuštam rijaliti. Miljana je zaista žena koje se treba plašiti. Ona je na sve spremna jer u glavi ne zna da rezonuje da može da ubije nekoga.

Da li si zaista prestao da je voliš?
- Kako mogu da je volim posle svega što sam od nje doživeo? Ne mogu ni da je poštujem ni da je gledam jer nije zaslužila. To je žena-monstrum koja ne preza ni od čega. Ona bi mene ubila samo da ne budem s nekom drugom. Najbolesnija osoba koju znam jeste ona. Miljana ne zna da voli, Miljana zna samo da prisvaja. Spremna je da plati za ljubav. Gadi mi se posle svega.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Nije uvek bilo tako loše... Miljana i Zola

Da li vidiš šta radi sa Kristijanom?

- Kiki nije svestan sa kim ima posla, ona je odlepila za njima. Kada bi on hteo, imala bi seks sa njim. Ma kad bi on hteo, ona bi upala u vezu sa njim. Ona je psihopata. Napalila se na njega i sve vreme ga gleda u penis. Čula je da ima veliki.
RepublikaFoto: youtube.com
Miljana se nabacivala i Kristijanu

Kako komentarišeš to što je pišala u Mišelov krevet i što je njegovu masku za spavanje gurala u gaće?
- Ona je najgadnije stvorenje koje možete da zamislite. Dobro mu se nije popišala na glavu ili na facu dok je spavao. Na to je spremna, verujte mi. Šta je sve meni radila kad sam živeo sa njom. Pljuvala me u facu.

Da li je ona žrtva porodice?
- Naravno da je žrtva. Njene sestre su ribe, mačke. Čekaju samo pare, a ona se ubi po rijalitijima. Ona ne uživa u svom trudu i muci koju proživljava. Ne znam da je otišla na letovanje ili zimovanje. Ali zato sestre svuda idu. One uživaju svuda o njenom trošku.

RepublikaFoto: intagram.com/printscreen
Tijana i Ana sa Miljaninim sinom Željkom

Da li ti se Ana Bulatović i dalje dopada?
- Istina je da mi se svidela i ja sam njoj. Ali ona se uplašila da će je Miljana proganjati, da će da je muči. Drugo, stidela sa toga da bude sa nekim posle Miljane iako sam joj se dopadao. Nije htela tu muku na vratu. Možda će nešto biti u spoljnom svetu, možda se vidimo i bude, a možda ne bude ništa.
Šta ćeš sa parama koje si zaradio?
- Vidite kakvo je vreme, para će biti za život. Nema posla, nema gde da se radi. Sreća, pa sam imao načina da zaradim u vreme kada niko ne zarađuje od šou-biznisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading