UDARIO MI JE ŠAMAR, A KIJA JE SVE TO GLEDALA: Nadica nije mogla da zaustavi suze kada je opisivala torturu koju je preživela!

Autor:

Zadruga

23.03.2021

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadica Zeljković sinoć je pod pritiskom i nakon Kenanove iozjave da bi je se odrekao zbog onoga što je rekla o Luni da je ona njegova majka, počela žestoko da plače i tada je otkrila strašne detalje iz svog života.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija je gledala dok joj je otac tukao majku... Nadica sve ispričala

Milan Milošević je sinoć postavio pitanje Kenanu na koje se nadovezala Nadica:

- Kenan je podelio budžete, realne stvari je zamerio svima koji su se većinom ogrešili o Rialdu,a nekolicini je baš rekao to. Delio si kako si želeo, a Nadici si rekao da je ona tvoja majka da bi je se odrekao - komentarisao je voditelj Milan.

- Ja i jesam i nisam očekivala ovo, obzirom da sam buru reakcije povukla onom izjavom, ko me više iznervirao i iritirao. Ja sam se prebacila na četvorku, i verovatno je neko pomislio da sam izdala svoju ćerku. Deca neka gledaju iz svoje perspektive i iz svog gledišta. Ja sam it svoje sadašnjosti odgovorila na ovaj način. To jeste bilo u neku ruku trik pitanje. Ceo Balkan je plakao tada kada se sve to desilo... Mene Kija poznaje, i možda će ono protumačiti u pogrešnom smislu, ali ljudi, ovo nije pitanje zla i bola... Nadam se da se nije razočarala u moj odgovor, zna ona sama da mi o tome ne pričamo kod kuće, i kada se pojavi na Tv - u, moja majka i ja se samo prekrstimo. Kada nam neko nepto nanese, ne dodirujemo se toga. Ne želim d aplačem, da imam to u sebi, da podsećam moje dete. Ona je napisala knjigu, to je bila njena želja, da ona to ovekoveči... - počela je Nadica.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Prisetila se teške prošlosti... Nadica

- Kija je napisala da te njen otac udario? - pitao je voditelj.

- Pa da, pojavila se tu neka žena, parking, ona je u bolnici plakala sa mnom. On je to uradio, i nikad više. Ja sam čitala knjigu, i nikad više neću. Ja ne želim da plačem, ni da se setim svega ovoga. Sve što nas je zadesilo, ja ne želim javnosti da pričam, neka priča neko drugi, nego ja! Ne volim tu jadnost u mom životu. Ja nisam prešla preko tog nasilja u životu. Ja nisam očekivala da će da ispriča detinjstvo u knjizi, ja sam mislila da će ovo ovde da ispriča. Taj čovek mene nije imao razloga da fizički zlostavlja, on je čovek mogao da nađe i drugu i petu, i svega se sećam. Kija je to videla, bilo je ispred restorana, bilo je leto, došli smo sa mora, i udario mi je šamar, i ona je skakala na njega, i kada sam pročitala to, ja nisam mogla da verujem da je ona to u njenoj dečijoj svesti pamti - dodala je Nadica kroz suze.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadica Zeljković

Nadica se potom nadovezala na reči Kenana Tahirovića, koji joj je u toku dana poručio da bi je se odrekao da je njegova mama, posle reči koje je izgovorila o Luni Đogani: 

- Sve je to bio šok za moj organizam. Ja sam morala da ostavljam tacne i da odlazim u studio i da komentarišem brak mog deteta. To mi je napravio Slobodan, i ta Luna - rekla je Nadica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
drava

23.03.2021 13:02

Novinari resili da uniste Nadicu.