Marinkovićeva dobila napad ljubomore i izgubila kontrolu: Maja pokušala da ubije Janjuša, davila ga jastukom zbog druge devojke!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zadruga

29.12.2020

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica četvrte sezone rijalitija "Zadruga" Maja Marinković u Imaginarijumu ljubomornim napadima teroriše Marka Janjuševića Janjuša, a kako Rijaliti saznaje, jednom prilikom je u spoljnjem svetu pokušala da ga ubije! Naime, Marinkovićeva je jastukom krenula da guši bivšeg košarkaša zbog toga što mu je u telefonu pronašla poruke koje mu je slala nepoznata devojka. Janjuš joj je uzvratio kompliment, a Maja je zbog toga izgorela od besa i napravila skandal.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Maja i Janjuš su se napolju nekoliko puta mirili i raskidali. Koliko god se Marko trudio da prekine svaki kontakt sa njom, javio bi se na telefon čim ga Maja pozove.

Kada su jednog vikenda zajedno prespavali u hotelu, Maja je napravila haos. Dok je Janjuš još spavao, preturala mu je po telefonu, pa je našla dopisivanje s devojkom koja mu je pisala na Instagramu. Čitala je prepisku od početka, pa je shvatila da Marko sa tom devojkom sve vreme flertuje. Devojka mu je napisala: "Vidi se da si dobra osoba. Zaslužuješ pored sebe da imaš devojku koja će da te razume i podrži u svemu. Šteta je što si zauzet". Janjuš je kulturno zahvalio devojci i napisao da je vrlo atraktivna, pa je Maja pobesnela - priča nam sagovornik.

 Maja: Čime sam zaslužila da mi to radiš? Jedan dan se kuneš da ne možeš da živiš bez mene, a drugi dan saznam da se dopisuješ sa kurvama

RepublikaFoto: printscreen


Kako dalje saznajemo, Marinkovićeva je htela da Janjuš zapamti dan kada je nekoj devojci odgovarao na poruke, pa je uzela jastuk i skočila da ga davi.
- Maja bi ubila svaku devojku koja samo pogleda Marka! Do te mere ide njena ljubomora! Janjuš nam je ispričao da je osetio da se guši i odmah se probudio i skočio. Maja je zgrabila jastuk, stavila mu na lice i počela da ga psuje i davi. Nije znao šta ga je snašlo! Vikala je: "Sa kim se sve dopusuješ iza mojih leđa? Ko je ta kurva kojoj odgovaraš na poruke? Zaboravio si da znam šifru telefona". Pošto je sitnija od Janjuša, uspeo je da je gurne sa sebe. Uhvatio ju je za ruke i pitao da li je normalna, a ona se rasplakala i počela da urla: "Čime sam zaslužila da mi to radiš? Jedan dan se kuneš da ne možeš da živiš bez mene, a drugi dan saznam da se dopisuješ sa kurveštijama?! Je l' od mene praviš budalu" - priča nam sagovornik.

 

- Svađali su se sat vremena, na kraju se Janjuš spakovao i otišao kući. Tri dana posle svađe nisu se čuli, ali mu je Maja na kraju poslala poruku u kojoj se izvinila i rekla da više neće impulsivno da reaguje - priča naš izvor.
RepublikaFoto: printscreen

U rijalitiju se svađaju, pa imaju seks


Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš imaju turbulentan odnos i u rijalitiju "Zadruga". Oni su nasmejali cimere i gledaoce u više navrata zbog toga što su više puta posle žestokih svađa i udaranja završavali pod jorganom.
- Možda jesam lud, ali ima trenutaka kad ne mogu bez nje. Nekad mi dođe da je ubijem koliko je naporna, a nekad je najdivnije biće na svetu. Slab sam na nju, šta da radim. Ne znam koliko će ovo da traje, ali naš odnos jeste isti i u rijalitiju i u spoljnom svetu - priznao je bivši košarkaš.


Janjuš gađao Maju testom u glavu


Jedna od najvećih svađa koju si Janjuš i Maja imali pred kamerama desila se kada je Marinkovićeva htela da isprovocira Marka jer priča sa drugim devojkama u Imaginarijumu. Ona mu je prišla u kuhinji dok je spremao hranu, pa mu je sve iz posuda počela da otima i baca. Tada je Janjušu pukao film, pa je počeo da je gađa testom u glavu. U naletu besa ju je u jednom trenutku pogodio u nos, pa je ona počela da plače jer je pre nekoliko meseci išla na operaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading