(VIDEO) KADA SI BIO OVDE NA DNU, OPET SI PRIZNAO ZLODELA U SUZAMA: Tomović napao Frana, spomenio i Sanju! Oni mu OVAKO UZVRATILI!

Autor:

Zadruga

07.11.2020

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne smiruju se!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir Tomović

Tokom  današnjeg dana zadrugari su biraju ko je od njih najveća šlihtara. Vladimir Tomović najpre je naveo Tomu Panića, što je izazvalo burne reakcije za crnim stolom, pa je nastavio izlaganje.

- Elena, Zvezdana, Aleksandra, pokazale ste da nemate dostojanstva. Ne bih vas naveo kao ulizice. Ko god da je naveo Necu, treba da se stidi - rekao je Tomović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir Tomović

- Frana navodim kao drugu osobu. On je jedna od osoba koja su uj*bali gledaoci. Ti si izazvao velike simpatije ljudi, kada si priznao svoja zlodela u suzama. Kada si bio ovde na dnu, opet si priznao zlodela u suzama. Ti si u četvrtak rekao: "Paula će da mi se us*re", pa si ustao u suzama i priznao. Najveća briga ti je honorar. Rekao sam ti dva meseca - govorio je Tomović.

 

- To si rekao za Sanju, da će dva meseca da nas razvlače i da će publika videti da nema osećaja za tebe - ubacio se Fran.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Fran Pujas

- Ja sam na glas rekao da mislim da Sanja nema osećaja. Izvini što ti ne verujem, bila si dve godine u vezi i rekla da nisi bila zaljubljena - rekao je Tomović.

- Ja sam nju volela, ja mirno spavam, meni je to najbitnije - rekla je Sanja.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading