(FOTO) ŠOKIRAĆETE SE KAD VIDITE KOJA UČESNICA ULAZI! Ogovaraju je svakodnevno, a sad je rešila da im POMRSI KONCE! - PLAŠE ME SE ALI SA RAZLOGOM!

Autor:

Zadruga

07.10.2020

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora i Monika Horvat su se prepustile emocijama i odlučile da uplovile u emotivnu vezu, a o Matorinoj bivšoj devojci Sanji Stanković često pričaju.

RepublikaFoto: E-stock/D. STANOJEVIĆ, Promo foto

Monika takođe često ističe da se plaši upravo njenog dolaska na imanje, a sve to u strahu da je Matora ne ostavi.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Izvor blizak nedeljniku "Star" otkrio je da Sanja ima u planu da uđe u "Zadrugu" kako bi razotkrila mnoge laži koje je izgovorila Tomićeva, kao i da ispriča sve ono što je saznala o Horvatovoj.

- Vidim da me u kući prizivaju da uđem, pa im tu želju možda i ispunim. Njih dve, Monika i Jovana neće biti sfera mog interesovanja, ali moje mišljenje će svakako čuti. Kao da sam babaroga, pa me se plaše. Ali neka, ja volim kad me se plaše. Niko se bez razloga ne plaši - izjavila je Sanja za spomenuti nedeljnik.

- Da je Monika sigurna u tu vezu, na mene ne bi ni pomislila. Nisu tu najčistija posla, ali polako. Nisam u rijalitiju, a mnogima sam pomrsila konce, šta li će onda biti kada budem tamo... - rekla je Stankovićeva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading