Vučić čestitao Putinu rođendan: Veoma cenim sve što činite za bratstvo Srbije i Rusije!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

07.10.2020

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić česitao je danas predsedniku Rusije Vladimiru Putinu 68. rođendan, uz poruku da veoma ceni sve što ruski predsednik čini za neraskidivo prijateljstvo i bratstvo Srbije i Rusije, kao i njegovu čvrstu podršku borbi Srbije za zaštitu državnih i nacionalnih interesa.

RepublikaFoto: instagram.com/avucic
Vučić i Putin

"Ekselencijo, dragi prijatelju, primite moje rođendanske čestitke, uz iskrene želje za dobro zdravlje, kako biste mudro i istrajno vodili Rusku Federaciju putem uspeha i blagostanja, snažeći njen ugled i uticaj u svetu", naveo je Vučić u čestitki.

On je istakao da veoma ceni Putinovu čvrstu podršku odlučnoj borbi Srbije za zaštitu vitalnih državnih i nacionalnih interesa, pre svega teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije.

Vučić je naveo i da sa zadovoljstvom pamti prethodne susrete sa Putinom, kao prilike da, kako je istakao, otvoreno razmene mišljenja i ideje o različitim pitanjima od zajedničkog i globalnog interesa. "Zahvalan sam Vam što uvek umete da saslušate i da, bez obzira na težinu i složenost naše geopolitičke, vojne i ekonomske pozicije, pokažete razmevanje za naše stavove. To je odraz Vaše ljudske i državničke mudrosti, kao i Vašeg osvedočenog prijateljstva prema srpskom narodu", naveo je Vučić.

 

Istakao je da je uveren da će i u godinama nastaviti da prilježno grade sadržajne odnose.

"Iskreno se radujem što ću uskoro ponovo imati čast da Vas ugostim u našoj Srbiji", navodi se u čestitki predsednika Vučića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (32)

Loading
Ojler

07.10.2020 09:03

Pridružujem se čestitkama.

Marko

07.10.2020 09:04

Srecan rodjendan nasem "bratu" i hvala mu na neizmernoj podrsci koju nam je pruzao svih ovih godina.

Nikolina

07.10.2020 09:21

Pridružujem se Vučićevim čestitkama povodom rođendana iskrenom prijatelju naše zemlje i našeg naroda. Izuzetna je čast i privilegija imati iskrenog prijatelja pored sebe, kada je dobro i kada je loše, kao što je predsednik Rusije, gospodin Vladimir Putin.

Nena

07.10.2020 09:23

Nadrazem i najboljem drugu Putinu srecan i dugovecan rodjendan, ziv i zdrav nam bio, puno ga pozdravljamo