BIĆETE U NEVERICI: Evo gde se krije Miki Đuričić nakon diskvalifikacije!

Autor: Blic

Zadruga

07.10.2020

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverica!

RepublikaFoto: estock

Popularni pčelar i rijaliti učesnik svestan je da će završiti u zatvoru zbog toga što je tukao Vladimira Tomovića, naročito jer je zbog sličnog dela već nosio nanogicu.

Miki Đuričić je nakon žestokog okršaja pred kamerama odmah diskvalifikovan, a kako saznajemo, nakon Šimanovaca se distancirao od svih i viđa samo ćerku.

Meštani Kupinova kažu da se krije u rodnom selu i ne želi nikoga da vidi.

- Odmah je otišao kod oca, ali ga nije zatekao kod kuće. Otada niko ne zna gde je. Ljudima se ne javlja na telefon, distancirao se od svih - otkriva izvor, i dodaje da je Đuričić odmah otišao da vidi bebu i sa verenicom raspravi šuškanje iz „Zadruge“ da je bila u vezi s Vladimirom Tomovićem.

Đuričićev brat od strica Neša nam je potvrdio da je Miki video ćerkicu, ali nije želeo detaljnije da govori o stanju Đuričića.

- Jeste video je Dunju, sada se odmara i dobro je.

Podsetimo, Đuričić je samo par sati pre nasrtaja na Vladimira Tomovića priznao učesnicima rijalitija da će nagrabusiti ako se potuče u “Zadruzi”

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Toma

07.10.2020 07:59

Sakrio se u obor sa mangulicama. Toplo mu je. Mangulice ga greju. A ima i hrane i vode.