Mateja Matijević za Rijaliti o najatraktivnijim učesnicama "Zadruge 4": Paula je moj tip devojke, lepa je i jaka

Autor:

Zadruga

06.10.2020

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mateja Matijević stekao je popularnost prilikom učešća u najgledanijem rijalitiju na našim prostorima, a priliku da pokaže svoj talenat u scenskom nastupu nadogradio je odabirom karijere pevača i, kao uvertiru u nove projekte, nagovestio za naš list prvi singl koji će uskoro biti ekranizovan. "Zadruga 3" dovela ga je u mnogobrojna iskušenja, ljubavna, ali i ona u međuljudskim odnosima, a ovoga puta za Rijaliti otkriva mišljenje o trenutno najaktuelnijim zadrugarima četvrte sezone.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mateja Matiević

Kakvi su utisci publike koja je čula kaver za pesmu Devita "Bebe" i da li si tim potezom najavio početak svoje muzičke karijere?

- Ja sam prezadovoljan utiscima publike, s obzirom na to da je kaver izbačen na moj kanal koji je u tom momentu brojio nula subskrajbera, uskoro ću dostići pola miliona pregleda, tako da sam baš zadovoljan na kakav odziv je naišao taj moj projekat, kojim sam najavio početak muzičke karijere. Izbacujem pesmu najkasnije za dve nedelje.

 Monika Horvat je veoma namazana i igra igru


Pojavio si se i u spotu Ermine Pašović kao model. Koliko je ona bila zahtevna kada je reč o tvojoj ulozi i da li ćete se ti i ona pridružiti zadrugarima, kao takmičari u četvrtoj sezoni?
- Jesam, super smo se zabavili Ermina i ja, bili smo kul i dobro se slagali i u Zadruzi, tako da je dobro zezanje bilo i na snimanju. Što se tiče učešća u "Zadruzi 4", za sada nisam dobio nikakvu ponudu, a za Erminu zaista ne znam.

 

Kakvo je tvoje mišljenje o Franu i Pauli, ko ti je od njih dvoje za sada antipatičan i zbog čega?
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Moram ti priznati da "Zadrugu 4" zbog obaveza nisam uspeo puno da ispratim, ali, naravno, bacim pogled ponekad na Jutjubu i video sam da imaju tu neku dramatičnu priču. Za Paulu mogu reći da je lepa i simpatična. Sviđa mi se što je jaka iako je svi napadaju, dobro se drži. Kod njega mi se ne sviđa što dosta kuka, mada baš nisam nešto mnogo ispratio te njihove situacije.

Da li ti Monika Horvat deluje kao nesnađena u prostoru i vremenu ili pak jako proračunato i perfidno?
- Ono što sam uspeo da primetim i čujem jeste da je dosta namazana i da igra igru. Možda grešim, ali mislim da je tako.

 Posle Paule, najviše mi se dopadaju Jovana Ljubisavljević i Hana

Anja i Cvele su par već devet meseci i saznalo se za njegovu aferu sa Anđelom Milenković (Anakondom), kojoj je slao intimne fotografije dok su bili u vezi. Da li poznaješ Anđelu odranije, za kakvu devojku važi i da li ti svađe pomenutog para deluju bezazleno?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading