NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU: Stanija se zbog Kristijana odlučila NA DRASTIČAN KORAK!

Autor: Republika

Zadruga

29.09.2020

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Stanija Dobrojević ozbiljno je zabrinuta za svoju bezbednost otkako joj je bivši prijatelj Kristijan Golubović javno zapretio smrću, te je zbog toga rešila da u „Zadruzi 4“ ništa ne prepusti slučaju!

RepublikaFoto: estock/instagram.com/printscreen
Kristijan i Stanija

Naime, kako „Alo!“ saznaje, starleta uskoro planira da se useli u „belu kuću“, a sa sobom će povesti i svoje lično obezbeđenje.

Kako nam je ispričao izvor blizak starleti, Stanija je angažovala dva momka koji će joj biti na raspolaganju 24 sata dnevno i koji će reagovati samo u njenim sukobima sa Golubovićem.

- Stanija i Kristijan su se mesecima pred početak „Zadruge 4“ prepucavali, ali kada je Golubović javno obećao da će je ubiti bude li mu ikada spomenula ćerku, shvatila je da je vrag odneo šalu. Budući da se bliži njen ulazak u rijaliti, odlučila je da ništa ne prepusti slučaju i da angažuje svoje lično obezbeđenje koje će je 24 sata štititi od Kristijana - priča naš izvor i dodaje:

- Svaki učesnik rijalitija „Zadruga“ je potpuno bezbedan, budući da na imanju postoji nekoliko momaka koji obezbeđuju učesnike i koji intervenišu svaki put kada situacija može da postane incidentna. Ali, uprkos tome, Stanija je zamolila produkciju da joj omoguće da uvede i svoje obezbeđenje, a oni su joj izašli u susret.

- Za nekoliko dana planira da uđe u „Zadrugu“, a tada će početi pravi spektakl između nje i Kristijana. Zbog toga se poslednjih dana nikome ne javlja i skuplja snagu za 10 meseci koje će provesti u rijalitiju - kaže naš izvor na kraju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Neda

30.09.2020 13:27

Lakše joj da se izvini.