NASTAVI DA SE SPRDAŠ I IMAĆEŠ RAT! Mina Vrbaški preti Mensuru zbog raskida

Autor:

Zadruga

29.09.2020

06:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški nakon burnog raskida sa Mensurom Ajdarpašićem, posle kog se odmah spakovala i vratila iz Crne Gore, održala je uživo prenos na društvenoj mreži Instagram, tokom kog je iznela detalje iz njihove veze da bi mu se osvetila što ju je opravdano ostavio.

RepublikaFoto: Estok/Dušan Milenković/Jelena Simonović
Mina i Mensur

Inicijalna kapisla za Mensurovu odluku da više ne pruža šansu Mini usledila je nakon snimaka nje i tamnoputog fudbalera s kojim je flertovala na jednom prestoničkom splavu.

Kako to obično biva, Mina ne trpi da je neko ostavi, te se, prema komentarima ljudi sa društvenih mreža, trudi da mu pokvari svaki mogući plan za budućnost jer joj sujeta ne dozvoljava drugačije.

Mina je tokom lajva aludirala da joj je Ajdarpašić uradio nešto nažao, zbog čega je bila prinuđena da se vrati odmah iz Crne Gore.

 

 

 

Izneću sve šta i kako si radio, rekla je bivša zadrugarka

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Mensur

- Zašto se ne pitate zašto sam otišla iz Crne Gore? Što ne pitate njega? Evo, pitajte gospodina zbog čega sam se vratila, da li je on bio dobar prema meni, kao što se predstavlja, tačnije, kao što ja predstavljam - počela je Mina, te nastavila:

- Sada ćeš ti dobiti rat sa mnom, pa da iznesem sve šta i kako si radio! To što se vi smejete, volela bih vama tako da se desi! Možete da pričate da sam folirant, da sam ovakva, ja sam tog čoveka volela i volim ga još uvek! Tako da, Mensure, nastavi da se sprdaš sa mnom, ako ćeš rat, dobićeš ga! Imaš tvoje drugare, znaš šta si mi radio! 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading