(FOTO) SVE PRŠTI OD GOLOTINJE: Lili se nije skidala samo u Zadruzi

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša inspektorka Ljiljana Stevanović Lili našla se u žiži interesovanja zbog eksplicitnog fotografisanja, na šta ju je nagovorila Miljana Kulić, a one koje ima napolju nisu ništa blaže.

RepublikaFoto: instagram.com/ljiljanastevanovic_lily
Ljiljana Stevanović Lili

Podsetimo, starleta iz Niša je već imala ovakav performans sa Draganom Mitar i Ljubom Pantović u "Zadruzi 2" koje je nasamarila i navela ih da se skinu skroz gole, uz izgovor da će sve izaći u najčitanijim tabloidima, a isto je ponovila sa Lili ove sezone.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?LJILJANA - LILY STEVANOVIC? (@ljiljanastevanovic_lily) on Mar 26, 2020 at 10:35am PDT

 

Mnogi zadrugari su je osudili zbog toga, što zbog njenog izgleda, što zbog stajlinga u kom se fotografisala.

 

 

Mnogi zadrugari su je osudili zbog skidanja

 

 

Žana Milinković Đordević tokom jednog porodičnog sastanka objasnila je da se Ljilja tako i privatno oblači i da voli da bude doterana, skockana i sređena.

 

 

Žana je bila potpuno u pravu! Lili na Instagramu redovno kači provokativne fotografije, selfije i video-snimke kojim mami uzdahe muškaraca. Pogledali smo njen profil i videli pregršt golišavih fotkica, kojima Lili pali muški rod.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading