Bora Santana o ljubavnim šemama, hapšenju, bivšoj devojci! Bio bih u vezi sa Stanijom i Anom Korać: One su najlepše zadrugarke!

Autor:

Zadruga

15.09.2020

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U medijima je odjeknla vest o hapšenju Bore Santane na graničnom prelazu Batrovci prilikom ulaska u Bosnu i Hercegovinu, a o neprijatnom iskustvu, boravku u pritvoru, odnosima sa aktuelnom zadrugarkom Milicom Kemez i kontroverznim zadrugarima poput Kristijana Golubovića, Stanije Dobrojević i Miljane Kulić Bora govori u intervjuu za Rijaliti.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bora i Milica

Zbog čega si uhapšen na Batrovicma?

- Uhapšen sam na Batrovcima zbog nejavljanja na suđenje. Nisam znao da imam suđenje. Tužila me je devojka koja je fan Mace Diskrecije preko mejla. To nikada u životu nisam čuo ni video. Išao sam da dam izjavu. Maca me nije tužila, kao što sam već rekao. Zbog tog nejavljanja za suđenje izdali su poternicu za mnom. Dva dana je trajala poternica i eto slučajnosti - kada sam krenuo na nastup u Bosnu i Hercegovinu, uhapsili su me i dva dana sam bio u pritvoru sa zatvorenicima. Što se tiče zatvora, naravno, moj advokat čeka da Maca izađe na suđenje i da ona da iskaz. Naravno, ja nisam nju maltretirao niti sam ugrožavao njenu bezbednost. Ta svađa koja je izbila između nas u rijalitiju je bila neka glupa svađa koja je trajala nekoliko meseci. I ona je mene vređala i ja sam nju, ali se na tome završilo.

 Milica Kemez je izljubomorisala bezveze, nisam je molio da se pomirimo, vodim svoj život

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen

Šta se zapravo desilo u vezi sa Milicom Kemez i da li si želeo pomirenje s njom?
- Naravno da smo se čuli, pisao sam joj drugarski, a i ona meni. Nisam je molio da se pomirimo, ostali smo drugari i u okej odnosima. Posle je ona nešto izljubomorisala bezveze. U glavi joj je možda bilo da imam neku devojku, pa me je, eto, ispitivala, hvatala me je na blef i tako to. Naravno da je nisam molio da se mirimo niti sam želeo. Ja imam neke poruke u kojima smo se mi dopisivali, ali neću da iznosim tu prepisku. Ona je meni slala poruke, a i nije došlo do ljubavnog pomirenja niti do izliva emocija i nežnosti niti bilo čega. Nema ni poruka u kojima jedno drugom izjavljujemo ljubav.

Mislim da će Mišel izdržati Miljanin pritisak i da će se ona brzo umoriti, a pogotovu ako joj se Zola priključi


Da li će ona imati taktiku ove sezone?
- Ne znam da li će imati neku taktiku. Sigurno će gledati da napravi neki problem, kao što je bilo prošle godine. Ona je videla mene kao svoju grešku, tako da i da slučajno uđem, pustiću je. Niti ću se miriti s njom niti ću se svađati, želeću joj svu sreću. Ja ću biti slobodan i imaću svoj život i svoj šou ako uopšte budem ulazio u "Zadrugu".

 

 Šta ti se zgadilo, a šta privuklo kod Milice Kemez?
- Ništa mi se kod Milice nije zgadilo, jednostavno smo se odvojili. Dosta je tu bilo svađa, pa da ne bi došlo do nekih većih problema i posle da se kajem, bolje sprečiti nego lečiti. Nismo se snašli napolju, nije bila dobra komunikacija, kao ni unutra. Mislili smo da će napolju da bude bolje. Privukla me je njena energija, bilo mi je lepo da se družim s njom. Pozitivno je uticala na mene do trenutka do kada nismo ozbiljno ušli u vezu.

Ako budem ušao u "Zadrugu", a uđe i Stanija, neću se mešati u njen i Kristijanov odnos
 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

 Miljana se posle 10 godina suočila sa Mišelom Gvozdenovićem. Kako će on izdržati taj pritisak?
- Što se tiče Miljane i pevača Mišela, moram da ti kažem da je Mišel dobar momak, ja ga znam privatno. Sa Miljanom sam godinama u rijalitiju. Mislim da će on izdržati njen pritisak i da će se ona brzo umoriti i ako joj se Zola priključi, ona će imati dosta obaveza oko njega, a ne Mišela. Izdržaće on to.
 U čiju odbranu bi pre stao - Kristijanovu ili Stanijinu?
- Neću stati ni na jednu stranu. Kristijana sam upoznao pre rijalitija, kada je gostovao u "Amneziji". Staniju znam iz "Zadruge 2" i, naravno, ranije smo isto sarađivali nešto na muzičkoj sceni, tako da gotivim i jedno i drugo. Neću se mešati u njihov odnos. Šta su oni imali u tom odnosu, njihova je stvar.
Ko je od njih dvoje bolji rijaliti-igrač?
- Što se tiče toga ko je bolji rijaliti igrač, to je mrtva trka. Ako Stanija uđe u "Zadrugu", oni će preuzeti rijaliti-priču. Svi ostali će biti statisti i samo komentatori. Nema tu ko šta da traži pored njih dvoje.
 Najveći folirant i manipulator "Zadruge"je ko?
- Bane Čolak i kraj. Nemam reči. Najveći manipulator i folirant. Sad nije on toliko veliki manipulator, nema on taj kapacitet mozga, ali je najveći folirant. Manipulator je Mića, zna dobro da manipuliše ljudima, nađe im te slabe tačke, a nije folirant. Ćomi je manipulator, i to je činjenica, iako ga gotivim.
 

RepublikaFoto: instagram.com/sandraafrika

S kojim pevačicama si sarađivao i s kojom bi voleo saradnju?
- Sarađivao sam sa Jelenom Vučković još pre "Zadruge". Imao sam sa njom duet. Voleo bih da sarađujem sa Sandrom Afrikom i da snimimo duet. Ako je to ikako moguće, eto sa Aleksandrom Mladenović, što da ne, i ako bi htela Nadica Ademov.
 S kojom devojkom bi bio u vezi od aktuelnih zadrugarki?
- O vezi ne razmišljam. U rijalitiju ima lepih devojaka. Polovini nisam ni zapamtio imena, ali meni su najatraktivnije moje drugarice i prijateljice Ana Korać i Stanija Dobrojević. To su devojke koje gde god se pojaviš sa njima, svi se okreću. Lepotice.

Anđela će prva imati seks pred kamerama


 Koja zadrugarka će prva imati seksualni odnos?
- Nisam najbolje ispratio kakva je koja zadrugarka, ali nikada se ne zna, biće tu mnogo iznenađenja. Ja tipujem da će to biti Anđela Milenković.

Foto: youtube.com/printscreen

Kija će ući u rijaliti
da podrži majku

Kijina mama Nadica je u rijalitiju, misliš li da joj se Kija uskoro pridružuje?
- Ja bih voleo da Kija uđe u "Zadrugu". Njena mama je kraljica, gotivim je. Ona se i posle "Zadruge 1" pozdravila sa mnom, nisam je video pune tri godine. Mislim da će i Kija da uđe, ja bih voleo, ali mislim da ima baš dosta šanse zato što joj je majka tu. Kockareva bi ove godine trebalo da joj se pridruži. Inače, Kockareva je jako snalažljiva, pametna, pozitivno je namazana, zna šta radi i šta priča u svakom momentu, ne daje svakome na važnosti i marketingu, to je naučila. Ona je veoma zanimljiva. Kao što ste i videli, veoma je popularna i mislim da je ona pravi pogodak za rijaliti. Mislim da je vreme da uđe da se malo i revanšira produkciji, da malo još dignemo taj rejting, da to sve bude na obostrano zadovoljstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Goran

15.09.2020 17:27

Svako bira devojku prema sebi. Da li Bora Satana vidi sebe u ogledalu?

Odgovori 10 1
psihijatar

15.09.2020 18:47

@Goran - Hahhaha umišljeni ganac da je bitan i kao Ana, Stanija...pa koće sa debilom da bude?? Niko!!! Da je valjao, do sada bi se oženio, a ne sprcao 30 i kusur u d?pe i nešto on kao bitan. Jedino je za Čolaka u pravu, dva iskompleksirana i presujetna lika koji su se zavozali da su bitni

Odgovori 10 0
Goran

18.09.2020 05:48

Svako bira devojku prema sebi. Da li Bora Satana vidi sebe u ogledalu?