VUK MOB OTKRIO SVE DETALJE AFERE SA KIJOM, pa ošurio po Kockarevoj: ONA NIKAD NEĆE BITI PEVAČICA!

Autor: SVET

Zadruga

11.09.2020

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Mob je najveće iznenađenje četvrte sezone "Zadruge", a ušao je uprkos protivljenju njegove verenice Olivere.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro, instagram.com/vukmob1
vuk Mob i Kija

Dugo se spekulisala o njegovoj aferi sa Kristinom Kijom Kockar, koja je napravila opštu pometnju kada je u pitanju ljubavni život mladog repera, pogotovo od kada se skrasio sa lepom novinarkom Oliverom Konatar, koja je u drugom stanju i sa kojoj očekuje prinovu.

Na pitanje medija da su Kija i on bili uslikani pre dve godine u Crnoj Gori na plaži na terasi njegove kuće, Vuk odgovara:

- Bili smo zajedno na jednom mestu i u istoj prostoriji, ali nikada nismo bili zajedno. Povezivali su nas ali nikada nismo bili zajedno.

Na pitanje da li je u kontaktu sa Kijom odgovara da su im se putevi razišli, i da nisu u kontaktu, ali se dotakao njenog ulaska u rijaliti.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Vuk i njegova verenica

- Kija je delimično iskoristila njen ulazak u Zadrugu. Ušla je kao težak anonimus, postala rijaliti igrač, koji snima pesme. Niko za nju neće reći da je profi pevačica, već da je ona iz rijalitija što peva. Ima ona finu muzičku karijeru i to ne može niko da joj ospori. Čak ima više pregleda od nekih pevača. To će vremenom da izbledi jer dolaze novi rijaliti heroji, ne verujem da će opstati kao pevačica. Inteligentna je u šou-biznisu, napraviće ona nešto, ne verujem da će joj muzika biti glavni adut. Ne doživljavam je kao pevačicu za deset godina. Milsim da će imati svoj biznis, neke parfeme, knjige. Biće u šou-biznisu, ali ne u biznisu, bar ja mislim - izjavio je reper.

Na pitanje šta će mu najteže pasti u rijalitiju, Vuk odgovara:

- To što ne mogu da budem sam. Ja volim svoju samoću. Pustim muziku, popijem nekoliko piva i uživam. To će mi najviše faliti. Pored Olje, naravno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Uroš

11.09.2020 15:47

- Bili smo zajedno na jednom mestu i u istoj prostoriji, ali nikada nismo bili zajedno. Povezivali su nas ali nikada nismo bili zajedno.

Odgovori 12 0
marko

11.09.2020 17:36

Iznenadio me poštenim rečima. Njegove diskusije deluju vrlo razumno.