(VIDEO) NIKADA ŽEŠČI OKRŠAJ KRISTIJANA I TOMOVIĆA! Vladimir zapenio zbog vređanja Stanije: SKOČIO NA GOLUBOVIĆA - HAOS!

Autor:

Zadruga

11.09.2020

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Letelo perje!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan i Tomović

Glavna tema sinoć u "Zadruzi" bio je odnos Kristijana Golubovića i Stanije Dobrojević, a u jednom trenutku, i Vladimir Tomović stao je u zaštitu svoje bivše ljubavi.

- Mene je čovek hteo da ubije sa 19 godina, ludi Đole. Pitajte šta je radio čovek. Ja sam Maji Nikolić opsovao dete i duboko sam se pokajao. Pa evo, koliko puta je bilo da stavim Staniju ispod jorgana i radim ovo (simulacija odnosa) i samo ustajemo obučeni. Oni pukli - rekao je Kristijan.

- Ja sam se svađao sa njim, ali sam bio u pravu - rekao je Mića.

- Ako ona dođe i kaže: "Izvini za ženu i dete"... Kaže da sam p*šio k*rčeve po zatvorima, ali to je između nje i mene, ali za dete... - rekao je Kristijan, a onda ga je prekinuo Tomović.

 

- Da li ima tonski zapis? Da li je ona dete lično spomenula? Ne znam, majke mi. Pisalo na njenom pravom Instagramu? - branio je Tomović, Staniju.

- Ona pisala! Nikada u životu nisam ušao na njen Instagram. Njena adminka nikada ružnu reč nije rekla za tebe, rekla je: "Dobar je čovek i nemoj tamo da imate probleme" i sad meni javlja: "Stavila je ona njenu ćerku (od adminke) i napisala: K*rvo". I njoj je dete u istom kontekstu stavila, jer prati grupu koja podržava Kristijana Golubovića - rekao je Kristijan.

- Ova tetovaža na leđima znači da moja majka mene moli da zakopam pištolje. Kaže moja majka: "Molim te sine, prestani da upucavaš ljude, postani ono što je Isus, da praštaš" i ja sam svoje pištolje sklonio. Lav spava, ali ako ga diraju za m*da i probudi se onda je kraj izvora dva putića. I oni mene sada iskušavaju - rekao je Golubović i pokazao svoje tetovaže na leđima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Urke

11.09.2020 16:05

I ko je pobedio?