ŠOKANTNO! Učesnik "Zadruge" Marko Miljković tukao bivšu devojku

Zadruga

27.10.2017

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs otkriva da je pravi razlog razlaza prvog rijaliti-para Ene Popov i Marka Miljkovića zapravo nasilje! Kako saznajemo, Marko je u vreme dok su se još zabavljali fizički nasrnuo na Enu, koja je čitav slučaj prijavila policiji. Par koji je pre 11 godina ponašanjem u jednom rijalitiju pokazao da je prava ljubav moguća pred kamerama izgleda ipak nije imao tako harmoničan odnos i po izlazku u stvarni svet, tvrde upućeni.

RepublikaFoto: instagram.com/marko.miljkovic
Marko Miljković

- Miljković je nakon godinu dana veze počeo da sumnja u vernost svoje partnerke, te je imao napade besa i ljubomore. Prilikom jedne od žučnih rasprava rijaliti-učesnik je nasrnuo na Enu i naneo joj fizičke povrede. Nakon toga voditeljka se za pomoć obratila nadležnim organima, kojima je prijavila nasilje pretrpljeno od tadašnjeg dečka. Ujedno, to je i bio razlog raskida popularnog para, o kome nisu želeli javno da govore - otkriva izvor blizak sadašnjem učesniku "Zadruge".

 

Ovim povodom stupili smo u kontakt sa Enom Popov, koja je danas srećno udata i ima dvoje dece.

- Neću o tome da pričam! Imam porodicu, a taj film je odavno iza mene - poručila je Ena, ne negirajući naše navode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading