(VIDEO) Maja Marinković bez dlake na jeziku o sek*u sa Markom: Kajem se što je bilo samo jednom!

Autor:

Zadruga

25.10.2019

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković konačno je bez dlake na jeziku progovorila o svom odnosu sa Ivom Grgurić i otkrila u radio emisiji kakvo mišljenje ima o njoj.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković

-  Što se tiče devojaka, Iva je zgodna devojka. Lepo je građena. Ja sam rekla da se sa takvim devojkama ne družim. Ja protiv te devojke nemam ništa, ali ja sa njom neću biti drugarica, rekla sam šta sam imala o njoj. Ne mogu da tvrdim da je ljubomorna, nisam to primetila - ispričala je Maja.

Nakon toga, voditelji Stefan Milošević i Stefan Kandić su pitali Marinkovićevu da li se kaje zbog nečega što je uradila u prethodnoj sezoni, a ona je tada spomenula i svoju romansu sa Markom Miljkovićem.

- Da li se kaješ što si bila sa Markom Miljkovićem? - glasilo je pitanje za Maju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/printscreen
Marko Miljković i Maja Marinković

- Ne kajem se što sam bila sa njim. Imali smo jednom s*ks i zbog toga se kajem. Nismo se čuli nakon "Zadruge 2" nijednom. Na naš odnos je stavljena tačka. On je u srećnoj vezi sa svojom devojkom i ja se tu ne bih mešala - rekla je Maja, a onda dala svoj komentar o Luni Đogani i prokomentarisala da li je ona zasluženo pobedila.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Milan

26.10.2019 05:57

Luna ne bi trebala da ide bez perike. Ona je ćelava kao ja sa 60 godina.

Odgovori 48 1
Đura

27.10.2019 15:57

@Milan - Luni namerno napravili lošu frizuru da joj se otkriva čitavo čelo do vrha i još stegli kosu i vezali pozadi.. Pa ne radi se to tako. Nedostaci se prekrivaju kosom.

Odgovori 22 0
Žile

27.10.2019 16:52

@Đura - Očigledno da je frizer zeza ako to radi besplatno.

Odgovori 12 0
Kiza

27.10.2019 17:06

@Đura - A šta rade njena majka Anabela i njen dečko Marko? Da li oni kontrolišu šta je Luna obukla, obula i kakva joj je frizura? Baš ih nije briga. Svako gleda sebe da spremi da lepo izgleda a svi se grebu za slavu preko Lune. I troše Lunine pare.

Odgovori 12 0