Pčelar ponovo u Imaginarijumu: Miki sa nanogicom ulazi u "Zadrugu 3"!

Autor:

Zadruga

29.08.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pčelar iz Kupinova i rijaliti-zvezda Miki Đuričić ponovo će se naći u projektu TV Pink "Zadruga 3", iako je u kućnom pritvoru, gde izdržava kaznu sa nanogicom zbog nasilja. Kako Srpski telegraf saznaje, Đuričić je na korak od toga da sklopi dogovor sa produkcijom ružičaste televizije i uđe u velelepno imanje u Šimanovcima.

RepublikaFoto: E-stock/D. STANOJEVIĆ
Miki Đuričić...

Naime, kako izvor blizak produkciji navodi, kontaktirali su sa Mikijem i ponudili mu uslove kakvi se teško odbijaju, posebno u njegovoj situaciji.

- Mikija su zvali iz produkcije i rekli mu da bi voleli da se on nađe na spisku učesnika treće sezone rijalitija. Problem je njegova nanogica, ali postoji način da Miki u toku dana boravi na imanju. Kada je to čuo, ponuda ga je zainteresovala, jer mu je dojadilo da sedi u kući sa ocem, gde ga ponekad neki prijatelj poseti, nema sa kim ni da se ispriča - započinje priču dobro informisan izvor i objašnjava kako su dalje tekli pregovori.

- Miki je rekao da će razmisliti, a onda je došao do zaključka da mu je boravak u "Zadruzi" najbolji način da ubije vreme jer mu je slobodno kretanje onemogućeno. Iako je šaljivdžija i sve okreće na smeh, Đuričić je ipak razmišljao i o finansijama. Kako ne može ni da radi dok je zatvoren u kući, ovo mu je jedini način da ima i neka primanja dok mu kazna ne istekne - završava izvor Srpskog telegrafa.

Kako dalje saznajemo, sve zavisi od toga da li će Miki dobiti odobrenje Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija.

RepublikaFoto: instagram.com/mikidjuricickupinovo
Miki...

- Zavod za izvršenje krivičnih sankcija mora da mu da saglasnost da može da uđe i to isključivo u periodu koliko traje jedan radni dan, odnosno do 20 časova. Miki je podneo zahtev i u obrazloženju je naveo da mu je to bitno za egzistenciju i za život jer nema mogućnost da na drugi način stekne zaradu. U slučaju da mu se zahtev odobri, Miki će najverovatnije na imanje ulaziti tri puta nedeljno i provoditi dozvoljeno vreme u Imaginarijumu, nakon čega će biti direktno vraćen u svoju kuću u Kupinovu.

Miki je podneo zahtev zavodu i u obrazloženju je naveo da mu je to bitno za egzistenciju i život

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Đuričićem kako bismo proverili ove navode, ali on do zaključenja ovog broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Podsećamo, Miki Ðuričić je osuđen zbog nasilja nad ženama, koje se dogodilo 12. juna u rijaliti-šouu "Zadruga 2", nakon čega je diskvalifikovan. Zbog fizičkog nasilja nad Nadeždom Biljić i Suzanom Perović Mikiju je pretilo pet godina zatvora, ali se on nagodio sa sudom koji mu je ublažio kaznu. Miki je osuđen na 12 meseci kućnog pritvora sa nanogicom i trenutno služi kaznu u svom domu u Kupinovu.

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Đuričić...

Inače, iako su mnoga imena novih učesnika "Zadruge 3" otkrivena, i dalje se svakodnevno spekuliše ko će se naći na velelepnom imanju. Najnovije informacije su da u Imaginarijum ulazi internet-senzacija koja je postala hit učešćem u emisiji "Brak na neviđeno" Marina Dančo. Osim Gagija Đoganija, ekipi se pridružuje još članova familije Đogani. Ugovor su potpisali Baki B3 i Sani Trik FX, te ostaje da vidimo da li će nas još neki član poznate porodice iznenaditi svojim učešćem.

Željko napravio Šekspirovo pozorište

U predstojećoj trećoj sezoni učesnike, ali i gledaoce, očekuju brojne inovacije u velelepnom gradu nadomak Beograda. Vlasnik ružičaste imperije Željko Mitrović objavio je na Instagramu da je izgrađen veličanstveni objekat, a reč je ni manje ni više nego o pozorištu.

- Završni radovi na Šekspirovom pozorištu u "Zadruzi"! Pozorište je jedno od lepših u Srbiji i projektovao sam ga po uzoru na Šekspirov Old Vic u Londonu - napisao je Mitrović, posle čega je usledila salva komplimenata oduševljenih fanova "Zadruge".

Robot i turboroleri u Imaginarijumu

Željko Mitrović odlučio je da budućim zadrugarima na raspolaganje stavi turborolere, koji su samo deo onoga što će stanovnici Bele kuće moći da koriste. Pored toga, Željko je otkrio i koja će biti uloga robota Leposave, koji će zadrugarima biti najbolji drug.

- Sve je spremno za "Zadrugu 3", probni vozač di-džej Žeks je isprobao turborolere koje će zadrugari imati na raspolaganju, a Leposava - robot (Leposava se zove jer je robot lepi ženski humanoid) sa veštačkom inteligencijom brinuće o bezbednosti digitalnih i električnih uređaja - napisao je Željko uz video.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
BACO

29.08.2019 09:24

Насилнику је место у затвору а не у Задрузи и на ТВ.

Odgovori 12 0
Ana

29.08.2019 11:49

Ako dobije odobrenje Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija onda treba i ostali sa nanogicom i u zatvorima da dobiju odobrenje da izadju iz mesta izvršenja kazni.

Odgovori 12 0